Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Peugeot XP400; Üstün Özellikleriyle Motor Tutkunlarına Heyecan

 Motor tutkunlarına heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmayı hedefleyen Peugeot XP400, güçlü ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Peugeot Motocycles’ın yeni nesil tasarım anlayışını yansıtan Peugeot XP400, kendine has füme ön camı, köşeli hatları ve üstün performans sunan süspansiyon sistemiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 



Peugeot XP400’ün tel jantlarına takılmış 110/70-17 ön ve 160/60-15 arka Pirelli lastikleri, onu motosiklet segmentine yaklaştıracak performans ve sürüş özellikleri sunuyor. Aynı zamanda çarpıcı arazi lastik tasarımı, farklı arazi koşullarında rahatlıkla kullanılabileceğini gösteriyor.





Peugeot’nun “İki-Tekerlekli SUV” olarak tanımladığı bu ürün aslında motosiklet dünyasında da yeni bir ara sınıfı ortaya koyuyor.



İsotlar Motor Motosiklet Direktörü Ali Erokan Karakoç, Peugeot XP400'ün gerçekleştirilen lansmanı hakkında "Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürün ve hizmet yelpazesini her geçen gün daha da genişleten İsotlar Motor olarak, önümüzdeki dönemlerde de sektördeki liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Piyasadaki yeni “oyun kurucu” olacak Peugeot Motocycles'ın uzun süredir heyecanla beklenen Peugeot XP400 modeli, yakın zamanda İsotlar Motor güvencesiyle tüm Türkiye'de satışa sunulacak'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..