Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Euro VI-E Motorlu IVECO Daily'e Great British Fleet Awards'dan Ödül

Yeni gelişmelerin, teknolojinin, sürdürülebilirliğin ve endüstride düşünmenin ön saflarında yer alan kişileri ödüllendiren Birleşik Krallık yayıncılık şirketi Fleet World Group’un her yıl düzenlediği, Fleetworld Great British Fleet Awards 2023’te 'Yılın Hafif Kamyonu' ödülüne IVECO Daily layık görüldü.




Fleet World Group editörlerinden oluşan uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirilen IVECO Daily, yenilenen teknolojileri ve her yeni model yılıyla sürekli gelişimi nedeniyle büyük övgü topladı.

IVECO Daily’nin ticari araç dünyasının temel taşlarından biri olmasındaki motivasyon, sık sık yapılan model yenilemeleri ve iyi satış yapmayı sürdürmesi oldu. Daily’nin ön plana çıkan özellikleri, uygun kamyon şasisi, ürün seçeneklerinin zenginliği ve filo alıcılarına minibüsten kamyona kadar geniş bir ürün yelpazesi sunması. Her yeni nesilde motor ve şanzıman seçenekleriyle sürüş yapmayı daha da iyi bir hale getiren IVECO Daily, 7 tonluk model, 3,5 tonluk çekme kapasitesi ve 4,9 tona kadar sınıfında lideri taşıma kapasitesi ile rakiplerinden ayrılıyor. Daily kamyonetler, sağlam kamyon tabanlı şasisi sayesinde kullanıcı için vazgeçilmez bir değer haline geliyor. Kargo taşıma kapasitesi, artan manevra kabiliyeti ile kullanıcı için ağır ticariden daha avantajlı hale gelen IVECO Daily kamyonetler, Hi-Matic modeli ile sınıfında 8 ileri tam otomatik şanzıman sunan ilk araç olurken, yeni altı ileri manuel şanzıman, vites seçiminde serbest oynamayı önceki modellere göre %50 oranında azaltıyor. IVECO Daily’nin debriyaj dayanıklılığı da %18 artırılmış olan Daily’lerin şanzıman yağ değişim aralıkları da artık 350.000 km'ye ulaştı.

Euro VI-E dizel motor yelpazesi, iyi bir güç ve verimlilik dengesi sağlarken, Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) seçeneği biyometanla çalıştırıldığında emisyonları %95'e kadar azaltabiliyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen IVECO eDaily’de, kendine has özelliklerden ödün vermeden sıfır emisyon sağlıyor.



Sürücüsü için benzersiz, konforlu ve güvenli bir sürüş sağlamak üzere kullanım koşullarına sürekli uyum sağlayan AIR-PRO pnömatik süspansiyon ile donatılan aracın, ilk kez sunduğu bir diğer özellik de Hi-Comfort hafızalı köpük koltuklar. Köpük gövdeyi sararak, ağırlığı eşit bir şekilde dağıtıyor ve basınç piklerini %30'a kadar azaltıyor. Bu özellik sayesinde, yorgunluğa ve sırt ağrısına karşı kullanıcıyı koruyup, sürücünün konforlu bir yolculuk yapmasına imkan tanıyor.

IVECO Daily kabini, Amazon Alexa özellikli Driver Pal da dahil olmak üzere etkileyici teknolojilerle donatılmıştır. Bu sürücülerin araçlarıyla diğer IVECO Daily sürücüleriyle etkileşim kurmasına yarayan ve Amazon Alexa üzerinden dokunmadan sesli komutlar aracılığıyla IVECO'nun sunduğu özel hizmetlere erişim sağlayan öncü bir sesli system ve dijital sürücü arkadaştır.


IVECO, Iveco Group N.V.'nin bir markasıdır.  (MI:IVG), IVECO çok çeşitli hafif, orta ve ağır ticari araçlar, arazi kamyonları ve arazi görevleri gibi uygulamalar için araçlar tasarlar, üretir ve pazarlar. Markanın geniş ürün yelpazesi arasında 3,3 - 7,2 ton araç ağırlığı segmentini kapsayan Daily, 6 - 19 ton arası Eurocargo ve 16 tonun üzerindeki ağır segmentte on-road IVECO S-WAY, off-road IVECO T-WAY ve hafif off-road görevler için IVECO X-WAY ile IVECO WAY serisi yer alıyor. IVECO, dünya çapında 21.000'e yakın kişiyi istihdam etmektedir. Avrupa, Asya, Afrika, Okyanusya ve Latin Amerika'da 7 ülkede üretim tesislerini yönetmekte ve burada en son ileri teknolojilere sahip araçlar üretmektedir.:

 

Kaynak; www.iveco.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..