Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada'dan Yeni Hafif Ticari Araçlar ve Hockey

Rusya'nın ve Doğu Avrupa'nın önemli otomotiv markalarından Lada, yeni ticari araçlarını ortaya çıkarıyor. Haliyle imal ettiği otomobillerin üzerine inşa ediliyor. Bu arada, Lada'nın en modern araçlarından Xray ise Avrupa bağlantılı parçalara ulaşılamaması nedeniyle üretim yapılmıyor.



16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri ​​​​arasında Rusya'nın 10 şehrinde LADA Fleet Road Show düzenleniyor.  LADA Fleet Road Show, LADA Granta Prima minibüs, LADA NIVA Kub (LADA NIVA Legend'e dayalı 8 kişilik minibüs), LADA Granta ve LADA NIVA Legend'e dayalı kamyonetlerin yanı sıra çift yakıtlı LADA Granta CNG gibi modellerden  oluşuyor.



JSC AVTOVAZ Satış Direktörü Vitaly Osipov: “Şu anda LADA'nın ticari modifikasyonlarına ilgide bir artış görüyoruz. Bunlar, küçük ve orta ölçekli işletmeler için sosyal görevler için uygun fiyatlı ve güvenilir araçlardır. Geçen yıl LADA'nın kompakt ticari araç segmentinde pazar payının % 90'dan fazlasını elinde tuttuğunu hatırlatalım. Hem evrensel hem de son derece özel araçlar sunan hafif ticari araç yelpazesini geliştirerek, yalnızca liderliğimizi güçlendirmeyi değil, aynı zamanda satışları da önemli ölçüde artırmayı planlıyoruz.”



AvtoVAZ - Lada - Hockey 

18 Mayıs 2023 tarihinde Moskova'da 2022/2023 Continental Hockey League sezonu için töreni düzenlendi. Bu sezon, JSC AVTOVAZ ile KHL arasında, LADA NIVA Travel KHL arabasının özel bir hokey versiyonunun piyasaya sürüldüğü ve hayranlar için bir dizi özel promosyonun düzenlendiği başarılı bir ortaklıkla kutlandı.

Üstün hizmetler ve Rus ve dünya hokeyinin gelişimine kişisel katkılarından dolayı minnettarlık duyan AVTOVAZ, Alexander Ovechkin'e LADA Niva Travel KHL'nin özel bir hokey versiyonunu da sundu.



Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..