Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Rusya gibi Lada'da Otomobilde ve Afrika'da Etkinliğini Arttırıyor

 LADA NIVA Legend SUV'lerde yeni ses yalıtımıyla konfor ve kalite arttırılırken ABS'li Granta bantlardan çıkmaya başladı diğer taraftan Ukrayna- NATO başlıklarıyla gündemin bir parçası olan Rusya'nın Afrika'da ki etkinliğiinin sürmesi, artması adına yapılan Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu II. Zirvesi'nin ulusal ortağı da Lada oldu...



Yeni ses yalıtımına sahip araçların testleri çeşitli modlarda gerçekleştirildi, rölantide ve tam hızda, düz ve pürüzlü asfaltta, kaldırım taşlarında ve arazide (su engelleri dahil) gürültü ve titreşim ölçüldü. Laboratuvar, yol ve ekspertiz testleri pozitif sonuç ve mevcut düzenlemelere uygunluk gösterdi.

Güncellenen ses yalıtımı, LADA NIVA Legend'in tüm donanım seviyelerinde uygulanıyor..




AVTOVAZ, kilitlenme önleyici fren sistemi ile donatılmış LADA Granta'nın üretimine yeniden başladı.

Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi, acil frenleme sırasında kontrolü korumanıza olanak tanıyarak tekerleklerin tamamen kilitlenmesini ve kontrolsüz kaymayı önler.

Klasik paketten başlayarak Granta ailesinin tüm modellerinde ABS bulunur. ABS'li LADA Granta için önerilen perakende satış fiyatı 772.500 Ruble'den başlıyor.


Rusya pazarındaki en uygun fiyatlı ve en çok satan otomobil olan LADA Granta 2023 yılının ilk 6 aylık sonuçlarına göre Rusya Federasyonu'nda 98.113 adetlik satışa imza attı. 



JSC AVTOVAZ, 27-28 Temmuz tarihlerinde St. Petersburg'da Expoforum Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilen  Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu II. Zirvesi'nin açık sergi alanında JSC AVTOVAZ, mevcut LADA otomobil serisini - Granta ve NIVA aileleri, yeni nesil Vesta'yı sergilerken sektörde ki son gelişmeleri ve çalışmalarını paylaştı ziyaretçilerle..

Forumun tüm günleri boyunca, delegasyon temsilcileri ve medya, LADA model yelpazesinin amiral gemisi olan yeni nesil Vesta ile seyahat ettiler.


Kaynak; www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..