Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

JAECOO 7, Doğu Avrupa SUV Pazarına Giriyor

Chery Group’un SUV segmentinde, şehirli ve arazi karakterini bütünleştirerek, yeni akıllı teknolojilerle harmanladığı JAECOO 7, Eylül 2023 itibarıyla Doğu Avrupa pazarına giriş yaparak, küresel yolculuğuna başlıyor. Meksika, Suudi Arabistan ve Şili gibi ülkelerde de yakın zamanda SUV segmentine yeni bir anlayış 




getirmesi planlanan JAECOO 7’de Chery’nin 1.6 litrelik TGDI motoru ve 7 ileri DCT otomatik şanzımanı görev yapıyor. 4x2 ve 4x4 aktarma sistemleriyle üretilen JAECOO 7, 600 mm derinliğindeki sulardan geçebiliyor, 21 derecelik yaklaşma ve 29 derecelik uzaklaşma açılarıyla arazide rahatlıkla hareket edebiliyor. 



Chery Group’un alt markalarından JAECOO, Eylül 2023’te, JAECOO 7 ile Doğu Avrupa SUV pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor; küresel lansman yolculuğuna başlıyor. Yüksek dayanımlı çelik bileşimli gövdesi, akıllı sürüş destek sistemleri ve 7 farklı sürüş modu ile JAECOO 7, asfalt kadar arazi koşullarına da uyum gösteren teknolojileri barındırıyor. Chery’nin yüksek verimlilik özelliğiyle beğeni toplayan 1.6 TGDI motorunun görev yaptığı JAECOO 7, yaklaşık 8 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor.



Üstün arazi becerileri

JAECOO 7, arazi aracı özelliklerine sahip şehirli bir SUV olarak ürün gamı içerisinde konumlandırılıyor. Heybetli tasarım ve performans özellikleri açısından JAECOO 7, kendi sınıfını aşan niteliklerle öne çıkıyor. JAECOO’nun “Klasikten, Klasiğin Ötesine” anlayışı, bu araçta açıkça kendini hissettiriyor. JAECOO 7, araçlarında farklılık ve tarz arayan şehirli seçkinlere hitap etmek üzere klasik tasarım estetiğini sürdürürken, aynı zamanda modern off-road şıklığını kapsayan ileri teknolojik bir tasarım dilini benimsiyor. Dayanıklı ve köşeli çizgileriyle güçlü bir duruş sergilerken ön cepheye kusursuz bir şekilde entegre edilen matris tarzında ızgara ve keskin LED farlar, modern ve dikkat çekici bir görünüm oluşturuyor. Yan cephe boyunca uzanan düz çizgiler, güçlü bir görünüm sergilerken görsel derinliğe katmanlar ekliyor. Diğer tasarım unsurlarıyla birlikte gizli kapı kolları ve arazi aracı tasarımlı jantlar, güçlü duruşu daha da ileriye taşıyor. 


1.6 TGDI motor ve şanzıman kullanılıyor

JAECOO 7, dikkat çekici görünüme yaraşan bir motor ile donatılıyor. Arazi aracı karakterinin altını dolduran 1.6 TGDI motor, 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile kombine ediliyor. İki tekerlekten çekişliye ek olarak dört tekerlekten çekiş versiyonuna da olacak olan JAECOO 7’nin 0-100 km/s hızlanması 8 saniye seviyelerinde gerçekleşiyor. JAECOO 7, 21 derecelik yaklaşma ve 29 derecelik uzaklaşma açılarına sahip. Ayrıca 200 mm minimum yerden yüksekliği ile 600 mm’lik su geçişlerini de gerçekleştirebiliyor. Tüm bu üstün özelliklerle JAECOO 7, gelişmiş arazi becerileri ortaya koyuyor ve böylece kullanıcıların doğayı keşfetme ve kucaklama isteklerini en iyi şekilde karşılıyor.

Güzellik, performans ve zekâ!

Her geçen gün daha da teknolojik hale gelen “Akıllı Araç”lar arasında en güncel teknolojileri barındıran JAECOO 7, Chery Group’un 20 yıllık Ar-Ge yeteneklerinden yararlanıyor. Off-road kavramını yeniden tanımlamaya hazırlanan SUV, akıllı ulaşımın geleceğine de ışık tutuyor. 14,8 inçlik Sky ekran, 10,25 inçlik tamamen LCD gösterge paneli ve üç kollu, altı düz, çok işlevli direksiyon simidi ile JAECOO 7’nin akıllı kokpiti, gelişmiş bir teknoloji ortamı sunuyor. Qualcomm Snapdragon 8155 çip sayesinde sistem çok hızlı çalışıyor. SONY hoparlörler, 540 derecelik panoramik görüntü ve W-HUD yükseltilmiş gösterge ekranı gibi eklemeler, teknoloji ve lüksün harika bir sentezini ortaya koyarken kullanıcılara akıllı eğlenceden akıllı sürüşe kapsamlı bir paket sunuluyor. Akıllı sürüş destek sistemleri, tescilli ARDIS all-road akıllı arazi sürüş sistemi ile birlikte çalışıyor. Sistem, şehir içi, çöl, dağlık arazi, su geçişi, çamur ve diğerleri dahil olmak üzere yedi akıllı dört tekerlekten çekiş modu ile benzersiz şerit değiştirme özellikleri ve üstün seyahat verimliliği ile akıllı bir sürüş deneyimi sunuyor.



Akıllı arazi sürüşünün “Onur Öğrencisi”

JAECOO 7’nin çok yönlü becerileri, onu şehir SUV’larından daha dayanıklı ve geleneksel off-road araçlardan daha konforlu hale getirerek, akıllı off-road alanında “Onur Öğrencisi” olmasını sağlıyor. Eylül ayındaki resmi Doğu Avrupa pazarına girişinin ardından marka, Meksika, Suudi Arabistan ve Şili gibi ülkelere de adım atacak. 

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.


JAECOO hakkında

Tamamen yeni bir off-road markası olan JAECOO ismi, Almanca “Jäger-Avcı” ve İngilizce “Cool-Havalı” kelimelerinin birleşiminden esinlenerek ortaya çıkarıldı. Bu kaynaşma, hem off-road hem de şehirli karakterleri yakalarken, aynı zamanda cesur bir keşif ve sarsılmaz bir azim misyonu veren, rafine bir tasarım ve kaliteyi yansıtıyor. 10 yılı aşkın ortak girişim deneyimiyle Chery grup, “Klasiğe Dayalı, Klasiği Aşan” marka felsefesiyle hareket ediyor. Kendini yeniliğe ve atılımlara adayan JAECOO, üstün dört tekerlekten çekiş performansı, dikkat çekici güvenlik özellikleri ve ileri görüşlü akıllı teknolojilerle yeni şehir içi off-road trendine öncülük ediyor. Marka, hassas lüksün genlerini miras alarak, İngiltere, Almanya ve diğer ülkelerin tasarım ve kalite deneyimini harmanlayarak şehir içi off-road SUV dünyasında yeni standartlar belirliyor. JAECOO, gelecekte şehirli seçkinlere daha konforlu ve daha çevre dostu bir seyahat deneyimi sağlamak üzere daha verimli ve çevre dostu bir arazi performansı ortaya çıkararak, tüm yol becerilerini yeni enerji çözümleriyle birleştirecek ve sürdürülebilir kalkınma kavramını aktif olarak destekleyecek.


Chery Türkiye hakkında

Chery Automobile Genel Merkez, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de yüzde 100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki nakliyesi, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumlu. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi, markalama ve diğer departmanlarını kurdu ve faaliyetlerini Türkiye’de tanınmış birçok tedarikçi iş birliğiyle yapıyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; kişiye özel, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.





3 yorum:

  1. Aslında yeni çıkacak araçların ilk başta Türkiye’ye gelmesi lazım, şu fiyatlarla tercih edilebilir vaziyette. Daha sonra kur artınca alım azalacak.

    YanıtlaSil
  2. Chery Türkiye pazarında çok iyi satış rakamları yakaladı. Yeni modelleriyle de eski kötü marka imajını silmeyi kısa zamanda başardı. JAECOO markasıyla da Chery dünya çapında büyük ses getirmeyi başardı Chery JAECOO markasını ülkemize getirdiği zaman ise satış rakamlarını daha da artırmayı başaracaktır

    YanıtlaSil
  3. Chery nasıl bir noktaya ulaşmış abiler inanılır gibi değil

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..