Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Fiat Egea Limited!

Yedi yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili olan Egea’nın, ürün gamının en üstünde konumlandırılan yeni versiyonu "Limited” satışa sunuldu.    Sedan ve Cross gövde seçeneklerinde pazara sunulan Egea Limited özel serisi, iddialı, şık ve sportif tasarım ögeleri ve ilave konfor özellikleriyle öne çıkıyor. 



Limited versiyon, Cross gövde tipinde; özel Limited logosu, 17’’ çizgi tasarım alaşım jantlar, yeni orman yeşili dış renk ve Limited’a özel tasarım detayları ile öne çıkıyor. Sedan gövde tipinde ise 17’’ Bronz alaşım jantlar, parlak siyah ayna kapakları ve kapı kolları daha şık bir görünüm sunuyor. Egea Limited’ın her iki gövde tipinde de bulunan kahverengi  “eco-leather” koltuklar ve kapı panelleri iç tasarımında dikkatleri üzerine çekiyor. Sedan versiyonunda Cross Limited’tan farklı olarak ön konsol da kahverengi “eco-leather” tasarıma sahip olmasıyla ayrışıyor.


 


FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini yakından takip ederek sürekli geliştirilen Egea Ailesi’nin Limited versiyonuna dair;  


“Lansmanından bu yana tüketicilerin yüksek beğenisini alan, tasarım, konfor, sürüş ve bağlanabilirlik teknolojileri ile dayanıklılık bakımından ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayan ve çıtayı sürekli yükselten Egea, şimdi de Sedan ve Cross gövde tiplerinde devreye alınan 



“Limited” özel serisi ile yine fark yaratacak. Yeni Limited versiyonları ile ürün gamımız zenginleşirken, FIAT markası iddialı çizgisini ve liderliğini sürdürecek” diye konuştu.



FIAT Egea’nın Limited özel serisi satışa sunuldu. Sedan ve Cross gövde tiplerinde tercih edilebilecek ve ürün gamının en üst donanım seviyesini temsil edecek  Limited özel serisi, Egea’nın zengin donanım ve teknolojik özelliklerine ek olarak yeni tasarım detaylarıyla da göz dolduracak.



Tofaş'ta geliştirilip üretilerek dünya pazarlarına sunulan ve 2015 yılından bu yana ‘Türkiye'nin En Çok Tercih Edilen Otomobili’ olan Egea, yeni versiyonlarıyla başarısını taçlandıracak. 


 


FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç, “FIAT Egea, lansmanından bu yana tüketicilerin yüksek beğenisini alıyor. Tasarım, konfor, sürüş ve bağlanabilirlik teknolojileri, dayanıklılık bakımından müşteri ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayan ve çıtayı sürekli yükselten Egea modelimiz, bugün Sedan ve Cross gövde tiplerinde devreye alınan “Limited” özel serisi ile yine fark yaratacak. “Egea Limited” versiyonlarında, FIAT kullanıcılarından da aldığımız geri bildirimleri değerlendirerek, iddialı ve şık tasarım ögeleriyle harmanlanan daha sportif bir özel seri geliştirdik. Egea ürün gamına eklenen yeni Limited versiyonları ile FIAT markası iddialı çizgisi ve liderliğini sürdürecek.” diye konuştu. 


 


İddialı ve Şık Tasarım Detayları


FIAT Egea’nın segmentindeki liderliğini sürdüren Cross gövde tipinin dış tasarımında, Limited özel seri versiyonunda sportif görünümü destekleyen 17’’ alaşım jantlar, özel çizgi tasarım ayna kapakları ve tavan rayları yer alırken, özel limited logosu ve yeni lansman rengi “Orman Yeşili” dikkat çekiyor. 



İç tasarımında ise kahverengi “eco-leather” koltuklar ve kapı panelleri özgün görünümleriyle fark yaratıyor. Kahverengi ön konsol çıtası, koltuklar ile uyumlu bir estetik ortaya koyarken, Egea Limited’ın stilini de tamamlıyor. 


Lansman rengi siyah olan Sedan gövde tipinde ise şık görünümü destekleyen tasarımsal yenilikler göze çarpıyor. Aracın dış tasarımında 17’’ bronz alaşımlı jantlar öne çıkarken, ön ızgara, ayna kapakları ve kapı kollarında siyah rengin hakim olması aracın şık duruşuna özel bir dokunuş yapıyor.



Sedan Limited’da Cross’tan farklı olarak ön konsol da kahverengi “eco-leather” tasarıma sahip oluşuyla ayrışıyor. Limited versiyonlarda; 10’’ tablet ekran, kablosuz şarj gibi donanımları içeren Lounge donanım seviyesine ek olarak; ön park sensörü, elektrikli bel desteği, ısıtmalı ön koltuklar, arka kolçak ve Sedan gövde tipinde eller serbest bagaj kapağı özelliği standart olarak yer alıyor. 


Egea’nın tüm model ailesinde olduğu gibi yeni Limited serisinde de Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan FIAT Connect standart olarak sunuluyor. 

27 yorum:

  1. Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir

    YanıtlaSil
  2. Doğan slx 1.6ie limited

    YanıtlaSil
  3. Sayın Fiat artık fiorinoyu ve egeayı makyajlamadan öteye gidin artık lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlatmak istediğim de artık makyajı paketi bırakıp gerçek bir yenileme yapılması gerekiyor diyorum

      Sil
    2. 2025ten sonra fio üretimi duracak. Psa ortaklığı ile adınıh fiorino olması muhtemel bir yeni model üretilecek. Aymo zamanda 2026dan sonrada egea üretimi duracak.

      Sil
  4. Dacia’nın bütün modellerinde bulunan Extreme paketi makyajına benziyor. Premium görüntü vermek amaçlı olarak yeşil arabaya bakır rengi detaylar (ayna, iç döşeme vs)

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarda alınmaz diyenler olmuş ama fiyattan ziyade servis ve parça ucuzluğundan ötürü tercih edenler olacaktır . Evet aynı fiyata 2020 model c serisi de alabilirsiniz ama kaskosu 50 k bir farı 80 k olduğunu unutmamanız gerekir

    YanıtlaSil
  6. 4 sene önce kırmızı ışıkta bekliyorum göbekte kırmızıda kalkan 2 araç kaza yaptı. Egea ve polo. Egea da ön param parça iken polo hafif çizikler barındırıyordu ve plakalıktan sadece plaka yere düşmüştü. Sonra ikisi de kadın şöför panikle durmak yerine kaldırıma çıkmışlardı. Ikisininde alt takım ne halde bilmiyorum. Bu basit kazayı gördükten sonra asla kaza testlerinden 5 yıldız almayan otomobile mercedes dahi olsa binmem.

    YanıtlaSil
  7. Ülkede kişibaşına milli gelir 35bin dolar sanki gelmişler Egea’yı kötülüyorlar. Biri de yazmış Bluetooth varsa düşünülür diye kardeşim apple car play bile var. Kendi segmentinde fıstık gibi araba ne bekliyorsunuz. Bence tek eksiği var şerit takip ve ön çarpışma önleyici standart olmalı. Ama yine de güzel araba. Ben de olsa gözüm kapalı binerim.

    YanıtlaSil
  8. Egea üretiminin sonuna yaklaştığını düşünebilir miyiz?

    YanıtlaSil
  9. Allah akil fikir versin bu paralari vereceklere. Gider 1590 chery en ust paketini alir esege biner gibi binsem bundan cok yil dayanir.

    YanıtlaSil
  10. İşiniz gücünüz reklam yapmak. Bir tane teknik eleştirinizi görmedim ( Koç’ un araçlarını eleştirmek cesaret ister biliyorum ama)

    YanıtlaSil
  11. Zamanında Doğan L ile yapılan kıytırık özel üretimleri 2023de mantalite değişmeden devam

    YanıtlaSil
  12. Egea’nın yüzü çok eskidi. Makyaj falan da kurtarmaz artık. Çağın gerisinde kaldı. Ucuz falan da değil, vergi avantajı da yok. Bari kasayı değiştirip eli yüzü düzgün bir şey yapsınlar da millet verdiği paraya acımasa.

    YanıtlaSil
  13. Bunu alcagima gider 1.5 DCI FLUENCE alırım daha iyi

    YanıtlaSil
  14. Trafikte en sinir bozucu sol şerit bükücüler bu habere çok sevinmiştir, keşke denetim olsa da bu sol şerit bükücülere dünyalarını tersten gösterseler.

    FIAT yeni konsepti Altın semer "black" edisyonunu sunmuş.

    YanıtlaSil
  15. Fiat’a göre limited paket: İçeriye farklı renk kaplama yapalım. Jantları boyatalım. Sağına soluna limited yazalım. Arkaya kolçak koyalım lüks hissetsinler. 800 küsür fiyat koyalım. E bildiğiniz modifiyeli şahinin güncellenmiş versiyonu bu. Sanayide daha iyisini yapacak adamlar var.

    YanıtlaSil
  16. Limited edition da çıktığına göre bence Egea nın üretimini artık bitirebilirler

    YanıtlaSil
  17. Temiz Jetta A4 Audi bir sürü araç var o paraya

    YanıtlaSil
  18. Valla kesinlikle LİMİTLESİNLER ve daha fazla üretmesinler. Bu kadar kötü bir araba ve fiyata bak…!!!

    YanıtlaSil
  19. Fiatin isi gücu lineayi allayip pullayip yok egea yok limited yok cross diye yutturup satmak

    YanıtlaSil
  20. Boş araba markaları FİAT,DACİA, RENAULT bu arada yıl olmuş 2023 bu markaların bazı modellerinde arka camlar manuel düşünün yani

    YanıtlaSil
  21. Şu Arabanın bu pick-up versiyonu kaldı onu yaparlarsa her türlü kitlemiş olurlar

    YanıtlaSil
  22. Golf 8 den güzel tasarımı

    YanıtlaSil
  23. Limited diye birşey yapıyorsan cross u 4*4 yap komple cam tavan koy, arka kapıların üstünde yumuşak yapıp çeşitli plastikler de kaliteli malzeme kullanıp premium hissi veren bir otomobil yap o Zaman tamam

    YanıtlaSil
  24. Jantlar sarı olunca limited edition oluyor demekki,

    YanıtlaSil
  25. Güney amerikadaki modeller gelsin bari ekonomi olarak benzer durumdayız.bi model yapıp 15 sene satma modası bitirilmeli

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..