Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Aston Martin, Tesla, Ferrari, Maserati, Rolls Royce, Bentley, Audi, Lamborghini, Mercedes, BMW ve Porsche 3-4-5 Kasım da orada olacak!

Dünyanın en lüks otomobilleri İstMarina AVM’de görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 3-4-5 Kasım tarihlerinde İstMarina AVM’de sergilenecek otomobiller arasında Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Tesla, Ferrari, Maserati, Audi, Lamborghini, Mercedes, BMW ve Porsche yer alacak.



‘Deniz üstü alışveriş’ tarzıyla perakende sektörüne yeni bir boyut getiren, Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş, açık alan alışveriş merkezi İstMarina AVM, dünyanın en lüks otomobillerini 3-5 Kasım tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşturacak. İstMarina AVM ziyaretçileri, dünyanın en pahalı araba modelleri arasında kabul edilen yenilikçi, özgün ve mükemmel tasarımlarıyla dikkat çeken lüks otomobilleri, üç gün boyunca yakından inceleme fırsatı bulacak. 


 


İstMarina AVM’de 3-5 Kasım tarihleri arasındaki etkinlikte Rolls Royce’un Spectre, Bentley’in Continental modeli otomobil meraklılarıyla buluşurken, Ferrari’nin F12 ve 458, Maserati’nin Laventa modelleri ile Corvette C7 yer alacak. Huracan, Aventador, Gallardo ve Urus modelleriyle ziyaretçilere görsel bir şov sunmaya hazırlanan Lamborghini’nin yanı sıra Mercedes SLS AMG ve Brabus olmak üzere iki modeliyle İstMarina AVM’de görücüye çıkacak. Porsche ise GT2 modeliyle otomobil tutkunlarıyla buluşacak. 


İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Yeni açılan Halkalı-Gebze Marmaray hattının Yunus durağında bulunan Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..