Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Scania'nın hibrit otobüslerine büyük sipariş

Scania, Kanarya Adaları merkezli toplu taşıma şirketi Transportes Interurbanos de Tenerife SAU'dan (TITSA) hibrit otobüsler için büyük bir yeni sipariş aldı. Tenerife adasındaki tek halk otobüsü hizmetini işleten TITSA, 600 kişilik filosunun yüzde 60'ından fazlası, İsveç markasına sahip. Yeni anlaşma, 173'ü hibrit ünite dahil olmak üzere 231 yeni otobüs için geçerli;



bu da otobüs şirketinin 291 adet Scania yanmalı-elektrikli araç kombinasyonuna sahip olacağı anlamına geliyor ve bu da ona İspanyol veya Portekizli toplu taşıma sağlayıcıları arasında en büyük hibrit araç filolarından birini olma şansını sunacak. 

TITSA yılda 60 milyondan fazla yolcu taşıyor ve 180 ada otobüs hattında 35 milyon kilometreden fazla yol kat ediyor. Yeni anlaşma, Tenerife şirketinin sürdürülebilirliğe olan bağlılığının yanı sıra çevresel hedeflerine ulaşmaya yardımcı olacak çözümler sağlama konusunda Scania'ya olan güveninin altını çiziyor.



Yeni otobüsler dört yıl, hibrit araç aküleri ise yedi yıl garantiyle destekleniyor. Araçlar önümüzdeki iki yıl içinde teslim edilecek: 135 adet 2024'te, geri kalan 96 adet ise 2025'te. Castrosua tüm bu şasilerin kaporta işlerinden sorumlu olacak.


Scania, toplu taşımayı güvenli ve sürdürülebilir bir ulaşım sistemine geçişte temel unsur olarak görüyor. Teklifi, geniş bir yelpazedeki farklı uygulamalara yönelik, her biri müşterilerinin toplam işletme ekonomisi ve sürdürülebilirlik ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen pilli-elektrikli, hibrit-elektrikli ve yenilenebilir yakıt bazlı çözümleri içermektedir. 


 Kaynak; www.scania.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..