Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada'dan, 2024 model Niva Legend ve Niva Travel

 JSC AVTOVAZ,  LADA NIVA Legend ve LADA NIVA Travel'in 2024 modellerini imal etmeye başladı.. Efsanevi SUV'lar kilitlenmeyi önleyici fren sistemine ve Euro-5 çevre standardını karşılayan toksisite azaltma sistemine sahip.LADA'nın teknolojik egemenliğini güçlendiren Euro-5 standardına yönelik kalibrasyonlar ve motor kontrol üniteleri Rusya'da geliştirilmiş.




Euro-5 standardına uygun otomobiller, çeşitli sıcaklıklarda, dağ testlerinde, elektromanyetik uyumluluk testlerinde vb. tam bir test döngüsünden geçmiştir.

Rusya, Avrupa normlarını geriden takip ediyor. Bunda, maliyet, savaş, ambargo gibi faktörler de etkili.. 

Yeniden yapılanma ve bir dizi testin ardından NIVA SUV'larda kilitlenmeyi önleyici bir fren sistemi de devreye girdi. ABS, acil frenleme sırasında kontrolü korumanıza olanak tanır, tekerleklerin tamamen kilitlenmesini ve kontrolsüz kaymasını önler.




ABS ve Euro-5 eko standardı, LADA NIVA Travel ve LADA NIVA Legend SUV'ların tüm donanım seviyelerinde mevcut. LADA Niva Travel'ın en üst versiyonlarında ayrıca hız sınırlayıcı fonksiyonlu hız sabitleyici, araç bilgisayarı, gösterge panelinin sürekli aydınlatılması ve iki renkli alaşım jantlar bulunuyor.


LADA NIVA Legend 2024 model yılı için önerilen perakende fiyatı 927.500 ruble, LADA NIVA Travel için ise 1.215.500 ruble olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..