Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

DS E-TENSE FE23 Grand Gala; Zarafet, Özel ve Benzersiz

Bir Stellantis markası olan DS Automobiles ve PENSKE AUTOSPORT, ABB FIA E World Şampiyonasında başarılar elde etmeye devam ederken bu kez Monaco’nun prestijini ve ışıltısını benzersiz bir tasarımla DS E-TENSE FE23 yarış aracının gövdesinde buluşturacak. 



ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası, her yıl olduğu gibi bu yıl da Monaco’ya uğrayacak. DS Automobiles, motor sporlarına ev sahipliği yapan köklü geçmişiyle dünyanın en önemli yarış etkinliklerinden biri olan Monaco E-Prix’inde bu kez özel bir tasarımla yer alacak. DS Performance ekibi tarafından geliştirilen DS E-TENSE FE23 “Grand Gala”, Monaco’yu yansıtan şık gece elbiselerine saygı duruşunda bulunarak dünyanın en ünlü motor sporları yarışını kutluyor. 



27 Nisan’da düzenlenecek olan bu özel yarışta sürücü koltuğunda iki Formula E şampiyonluğu bulunan ve  2019 Monaco E-Prix yarışınını kazanan Jean-Eric Vergne ile takım arkadaşı 2022 Formula E şampiyonu olan ve aynı yıl Monaco E-Prix yarışını kazanan Stoffel Vandoorne yer alacak. Pilotlar ayrıca, DS E-TENSE FE23 “Grand Gala” yarış aracının büyüleyici renkleriyle uyumlu yarış tulumları ve kasklarla da boy gösterecek ve “Grand Gala” tasarımına sahip özel bir DS 7 E-TENSE 4x4 360 yol aracı da pilotların kullanımı için sunulacak.



Bu özel yarışı heyecanla bekliyoruz!


Bu çok özel ve benzersiz yarış etkinliği için yine aynı derecede özel ve benzersiz DS E-TENSE FE23’ü geliştirdiklerini söyleyen DS Performance Direktörü Eugenio Franzetti, şu değerlendirmeyi yaptı: “Monaco’nun dört bir yanında karşılabileceğiniz gala etkinliklerinden ilham alan otomobilimiz bu kez   ‘Grand Gala’ olarak adlandırılan ve Monaco yarışı için  özel olarak tasarlanan takım elbisesiyle karşımıza çıkacak. Olağanüstü araç kaplamasının yanı sıra pilotlar için de ‘Grand Gala’ temasından ilham alan muhteşem tulumlar ve kasklar tasarladık. Jean-Eric ve Stoffel’in Monaco turlarında kullanacağı ve yarış aracımızla aynı kaplama tasarımına sahip DS 7 E-TENSE 4X4 360 için de aynısı geçerli.  Ayrıca bu etkinliğe özel olarak ‘Automobilist’ dergisi tarafından tasarlanan büyüleyici posterlerde ‘Automobilist’ web sitesinde koleksiyoncuların beğenisine sunulacak. DS Perforformance ve iş ortağı PENSKE AUTOSPORT’un güzel ve yenilikçi çözümleriyle dolu bu özel yarışı heyecanla bekliyoruz.”


DS Automobiles’in Formula E’ye katılmasından bu yana elde edilen önemli başarılar:


- 112 yarış

- 4 şampiyonluk

- 16 zafer

- 48 podyum

- 23 pol pozisyonu



DS AUTOMOBILES  Avant-garde ruhuyla hareket eden, olağanüstü bir mirasla desteklenen ve 2014 yılında kurulan DS Automobiles, Fransız seyahat sanatını somutlaştırmayı hedefliyor. Olağanüstü ürünler, göze çarpan Fransız lüks bilgi birikimi ve bir dizi kişiye özel hizmetle birleşen DS Automobiles, her yolculuktan önce, yolculuk sırasında ve sonrasında benzersiz bir deneyim sunuyor. Öne çıkmak isteyen, dünyayı dolaşmak ve her anın tadını çıkarmak isteyen müşteriler için tasarlanan DS modelleri, zarafet ve teknolojiyi bir araya getiriyor. DS 3, DS 4, DS 7 ve DS 9 ile DS Automobiles geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2015’te Formula E’ye girişinden bu yana, 2019 ve 2020’de çifte Takım ve Sürücü Şampiyonluğu da dahil olmak üzere çok sayıda rekoru bulunan DS Automobiles, halihazırda her bir modelinin elektriklenmiş bir versiyonunu sunarak elektriklenmenin en ileri noktasında yer alıyor. E-TENSE etiketi altında DS Automobiles, hem %100 elektrikli hem de 360 beygir gücüne kadar 4x4 teknolojisiyle şarj edilebilir hibrit sunuyor. 2024’ten itibaren DS Automobiles tarafından piyasaya sürülen her yeni model %100 elektrikli olacak. DS Automobiles, müşterileri için benzersiz marka deneyimine yönelik özel hizmet programı olan “ONLY YOU, DS Deneyimi" programını da hazırladı. 41 ülkede faaliyet gösteren DS Automobiles markası, dünya genelinde 450 DS STORE’dan oluşan ve sürekli gelişen özel bir dağıtım ağı oluşturdu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..