Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye’nin Yeni Mikromobilite Markası ROQU’dan Fransa Çıkarması

 Mikromobilite alanında sunduğu konforlu ve pratik ulaşım deneyimi ile sektöre inovatif bakış açısı getiren ROQU Mobility, Fransa’daki Autonomy Mobility Expo (AMWE) 2024’e katıldı. Dünyada son 20 yıldır hızla yükselen ve paylaşımlı operatörlerin geniş kitlelerin kullanımına sunması ile bilinirliği artan mikromobilite sektöründeki profesyonellerle bir araya gelen ROQU, fuarın dikkat çeken markalarından oldu.


 


Mikromobilite alanındaki ürün ve hizmetleriyle sektörde emin adımlarla ilerleyen ROQU Mobility, Paris’te 20 - 21 Mart tarihlerinde gerçekleşen Autonomy Mobility Fuarı’na katıldı. Her yıl Mart ayında 250'den fazla katılımcı firma, 400'den fazla konuşmacı ve 7 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan Autonomy Mobility World Expo (AMWE), sürdürülebilir mobilite çözümleri sunan şirketlerin, yeni girişimlerin, küresel politika yapıcıların, kurumların ve STK'ların önde gelen yıllık uluslararası buluşması olarak öne çıkıyor. 


 


Türkiye’nin global arenada otomotiv endüstrisindeki başarısını mikromobiliteye de taşımayı hedefleyen ROQU, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyoneli, filo operatörleriyle iletişime geçerek, mikromobil araçların bugünü ve geleceğini konuşma imkanı buldu. Aynı zamanda ROQU ekibi, Türkiye’de de hızla ilerleyen sektörde operatörlerin ve son kullanıcıların taleplerini, burada edindikleri birikim ve tecrübeyi global marka temsilcileri ile paylaştı. 


Etkinlik sırasında birçok global-lokal paylaşımlı operatör ile görüşmeler gerçekleştiren ROQU, sunduğu dayanıklı ve kaliteli ürünlerin yanı sıra satış sonrası servisler ile uluslararası arenada ilgi ve hayranlık topladı. Ürünlerini müşterilerin test edebilmesine olanak tanıyan ROQU, aldığı olumlu geri dönüşlerle dikkat çekti. Fuar sırasında parça ve sistem tedariği, pazar ve filo datası tedariği, EU Satış Sonrası desteği, çeşitli iş geliştirme konuları gibi birçok farklı alanda global bağlantılar gerçekleştiren ROQU, premium ürün ve servisleriyle Asyalı üreticilere başarılı bir alternatif olacağının işaretini verdi. 


 


Tasarımdan üretim sürecine, teknolojik donanımından kullanım kolaylığı sunan detaylarına kadar global standartları yerli ürünleri ile buluşturan ROQU, Autonomy Mobility Fuarı’ndaki başarısı sonrasında yeni pazarlardan da davet aldı. ROQU global açılım yolculuğuna 31 Nisan - 1 Mayıs’ta Abu Dhabi’de gerçekleşecek olan Mobility Live ME fuarı ile devam edecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..