Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Lada Granta AT, AvtoVAZ'dan

Rusya'nın en çok satan otomobil markası Lada; Otomatik şanzımana sahip Sedan ve Liftback   tiplerindeki Granta Modelleri nin satışına başladı. Sedanlar, iki ön hava yastığı, ABS, klima, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı dış aynalar, ses sistemi ve 15 inç alaşım jantlar içeren Comfort Plus donanım seviyesindeyken 



 liftback'ler, ısıtmalı ön cam ve park sensörlerinin ek olarak monte edildiği #CLUB versiyonu olarak imal ediliyor. Dışarıdan, otomobilde siyah ayna muhafazaları ve iki tonlu alaşım jantlar ve koltuklarda konfigürasyon logosu yer alıyor..



Dört vitesli otomatik şanzıman, 98 beygir gücünde 16 valfli bir motorla beraber çalışıyor. Otomobilin azami hızı 176 km/s, 100 km/s hızlanma 13,3 saniye, kombine çevrimde yakıt tüketimi 7,4 l/100 km.



AvtoVAZ JSC Başkanı Maxim Sokolov: "AvtoVAZ, artan yaptırım baskısı nedeniyle geçici olarak kaybedilen seçenekleri sistematik olarak otomobilleri tekrar seri üretime alıyor.  Granta buna bir örnektir. En önemli görev, engelliler için modern ve güvenli arabalarla sağlanacak olan sosyal hizmetlerin düzenini yerine getirmektir. Mevcut durumda AvtoVAZ bu yükümlülüğünü zamanında yerine getirecektir" dedi.





Kaynak; www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..