Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Nissan Townstar Evalia ve Townstar Karaok-e

 Renault Kangoo, zaman içinde Nissan ve Mercedes Benz armasıyla satıldı ve bu süreç devam ediyor. Nissan rozetli Kangoo, ilk kez 2003 yılında Nissan Kubistar olarak imal edildi. İkinci nesil NV250 adını alırken güncel versiyon Townstar adıyla yollarda yürüyor.. 



Ve bir zaman önce Nissan NV200 model aracın binek versiyonu Evalia (2009...) adını alarak dünyanın farklı bölgelerinde kullanıldı. Ve üretimi sürüyor ancak Avrupa için yeni bir durum söz konusu..



2020 yılından beri Avrupa'da satılmayan Nissan Evalia, 2024 yılıyla Townstar'ın uzun akslı mesafe versiyonu Evalia adını aldı. Renault Grand Kangoo, Avrupa'da Nissan armasıyla bu adı alırken Mercedes Benz armalı versiyonu ise Citan / T Serisi / EQT  adını alıyordu..



5 ve 7 koltuk tercihinin yanında benzin ve elektrik motoru seçeneği de bulunuyor.



Diğer taraftan Nissan, müzik ve şarkı severler için tasarlanmış bir konsept olan Townstar Karaok-e'yi tanıttı


Townstar Evalia'yı temel alan Karaok-e, Nissan'ın ticari araçlarının çok yönlülüğünü ve kişiselleştirme seviyesini gösteriyor.



Nissan, karaokeyi 4 tekerleğe getiren ve Townstar serisinin çok yönlülüğünü sergileyen türünün tek örneği bir ticari araç olan Townstar Karaok-e ile günlük işe gidip gelmenin çehresini değiştiriyor.



Araç, eğlenceli ve orijinal bir deneyim sunmak için yerleşik bir karaoke sistemi ile donatılmış, 45 kWh pil ve toplam 301 km menzile sahip modifiye edilmiş bir Townstar Evalia. Nissan Townstar Karaok-e, elektrik verimliliğini ve zarafetini garanti ettiği için kalıpları kırıyor, ancak konfor ve eğlenceyi geri kazandırmak için tasarlanmış tasarım ve teknolojik donanıma sahip.






Kaynak; https://www.nissan.fr/
https://www.nissan.it
https://italy.nissannews.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..