Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otokar Atlas Almanya'da, Arma Estonya'da, Cobra ve Akrep ise Malezya'daydı

 Türkiye'nin savunma ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren markalarından Otokar, Mayıs ayında da bir çok fuarda yer aldı. Almanya'nın Münih Kenti'nde, Estonya Savunma Araçları Merkezi'nde ve Malezya'da Kuala Lumpur şehrinde Otokar bayrakları vardı..13-17  Mayıs 2024 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilen IFAT Munich fuarında,




Otokar Foton ATLAS kamyonu, Otokar'ın üstyapı iş ortağı Witerna standında yerini alırken Estonya Savunma Yatırımları Merkezi (ECDI) ve Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) heyetleri, Otokar fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette Estonya ile 2023 yılında imzalanan sözleşme kapsamındaki ARMA 6x6 tedarik süreçlerine ilişkin bilgi verildi.



Diğer taraftan Otokar, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleşen Savunma Hizmeti Asya Fuarı ve Konferansı /  DSA 2024 fuarında yerini aldı. Otokar, dört gün süren fuarda dünyaca ünlü araçları COBRA II ve AKREP II'yi sergiledi.





29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında da İstanbul’da düzenlenecek Busworld Türkiye fuarında, Otokar; 4 otobüsünü sergileyecek..






Kaynak; https://www.otokar.com.tr/
https://x.com/OtokarAS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..