Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA ISKRA ve Dünya Prömiyeri!

Doğu Avrupa ve Rusya'nın önde gelen otomobil markası Lada, Korona ve Ukrayna - Rusya Savaşı'nın zorluklarıyla beraber yeni bir model atağına geçiyor. Granta, Vesta, Niva ve Largus'tan oluşan AutoVaz Ailesi'ne yeni bir üye ekleniyor.. Haziran'da ki bir etkinlikle Yeni Lada, dünyaya merhaba diyecek..



5-8 Haziran 2024 tarihleri arasında St. Petersburg, Rusya'nın en büyük ekonomik ve ticari etkinliği olan St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'na ev sahipliği yapacak. AVTOVAZ JSC, üst üste ikinci yıl forumun ulusal ortağı olarak hareket edecek ve bir dizi yeni ürününü sunacak.



SPIEF 2024'te LADA hayranları için ana etkinlik, yeni Iskra modelinin dünya prömiyeri olacak. 5 Haziran'da Moskova saatiyle 13:00'te markanın yeni ürününün ilk sunumu LADA açık hava fuar alanında gerçekleşecek. LADA Iskra, Cross versiyonunda bir sedan, istasyon vagonu ve arazi tipi istasyon vagonu içerecek olan kompakt sınıf "B" nin yeni bir otomobil ailesidir. Modelin teknolojik egemenliğini elde etmek için platform yeniden tasarlandı. Iskra'nın tasarımı, modern LADA modelleriyle aynı tarzda yapılmıştır ve iç mekan, sürücü ve tüm yolcular için kabinde maksimum konfor ve alanı garanti eder. Model yelpazesinde LADA Iskra, LADA Granta ile amiral gemisi LADA Vesta arasında yer alacak. Modelin seri üretimine 2025'in başlarında başlanması planlanıyor.



Yeni Iskra'ya ek olarak, LADA açık hava fuarında, forumun konukları, LADA Granta model yelpazesinin en çok satanı olan bir liftback gövdesi ve spor LADA Vesta Sportline SW'nin otomatik şanzımanlı umut verici bir versiyonunun yanı sıra LADA Aura iş sedanı ve Rusya'daki en yerelleştirilmiş elektrikli otomobil LADA e-Largus'un üretim öncesi örnekleri sunulacak.


Samara Bölgesi standında, engellilerin ulaşımını sağlamak için tasarlanan manuel kontrollü LADA Vesta'nın prömiyeri gerçekleşecek.


AVTOVAZ JSC, turizm endüstrisinin gelişimine adanmış VinoGrad tematik bölgesinde, efsanevi LADA Niva Legend SUV'un yanı sıra şirketin teknoloji ve mühendislik becerilerini sergilemek için yaratılan LADA e-Niva Travel konsept otomobilini sergileyecek.


Ortak paketinin bir parçası olarak, JSC AVTOVAZ ayrıca etkinlik katılımcılarının transferi için 10 LADA Aura arabası sağlayacak.


Geleneksel olarak AVTOVAZ, SPIEF Hokey Turnuvası da dahil olmak üzere forumun spor etkinliklerine katılacak. Turnuvanın final maçında LADA Niva Travel, LADA Vesta Sportline ve LADA Vesta SW Cross modelleri sergilenirken, kazanan takımın kaptanına LADA'dan Niva Legend SUV hediye edilecek. XXVII St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'nun "Dostluk Oyunlarına Doğru" atletizm yarışında, 2 LADA Niva Travel SUV güvenlik aracı olarak görev yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..