Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Vesta ve Niva'dan Seyahat Formu!

JSC AVTOVAZ, 3. kez IV. Rusya Turizm Forumu ortağı olarak otomobil turizmi ve ulaşım altyapısının geliştirilmesine aktif olarak katılacak. Şirket, markalı seyahat aksesuarlarıyla (raflar ve çatı çadırları, bisiklet rafları vb.) donatılmış LADA Vesta, LADA Vesta SW Cross, Niva Travel ve Niva Legend'i forum ziyaretçilerine sunacak.



Tüm sergi araçları, Samara Bölgesi Hükümeti tarafından geliştirilen ve bölgenin kültürel miras alanlarını popülerleştirmeyi ve turist akışını çekmeyi amaçlayan bir program olan özel bir "Zhiguli Hafta Sonu" kaplamasıyla süslenecek.



Forum “Seyahat!” Hem büyük ölçekli bir turizm Festivali hem de hükümet ve iş dünyası temsilcileri arasında sektördeki güncel konuların, hükümet politikasının ve turizm sektöründeki yatırım ortamının tartışıldığı bir iletişim platformu. Forumun VDNH Merkez Caddesi'nde yer alacak olan festival sergisi, kendi deneyim ve izlenimlerine dayanarak gezi planlayan bireysel turistleri hedef alan, Rusya çevresinde modern seyahat formatlarını teşvik eden bir platform haline geliyor.



Forum “Seyahat!” Rusya Federasyonu Hükümeti, Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, ANO Ulusal Öncelikleri, Stratejik Araştırma Merkezi ve büyük endüstri birlikleri tarafından desteklenmektedir. Forum Roscongress Vakfı tarafından organize ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..