Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Elektrikli Hyundai INSTER, Türkiye'de İmal Edilir mi?

Güney Kore'nin dünya devi Hyundai Motor Company, A sınıfı alt kompakt SUV/CUV tarzı tam elektrikli otomobilin  görüntülerini paylaştı. Hyundai, A segmentindeki yeni elektrikli modelinin adını INSTER olarak açıkladı.INSTER’ın ilk görsellerini de paylaşan Hyundai, sitilist piksel öğeleriyle şık tasarıma vurgu yapıyor.



Haziran ayının sonunda Busan Uluslararası Mobilite Fuarı’nda tanıtılacak araç, bir şarjla 355 km yol gidebiliyor.



Hyundai Motor Company, A segmentindeki yeni kompakt EV modelinin adını ve ilk görsellerini paylaştı. INSTER adı, İngilizce "intimate - innovative” yani "samimi ve yenilikçi" kelimelerinden türetilirken aynı zamanda ağırlıklı olarak piksel aydınlatma temasına da yer verilmiş. 





Hyundai'nin yeni yarı kompakt EV modelinin kökleri, aslında 2021'de tanıtılarak yalnızca Kore pazarında satışa sunulan benzinli CASPER'a dayanıyor. Tamamen elektrikli olarak geliştirilen Hyundai INSTER, sürüş dinamikleri açısından da segmentinde yeni standartlar belirleyecek. WLTP’ye göre 355 kilometre menzil sunan elektrikli otomobil, teknoloji ve güvenlik özellikleri açısından da segmentinin sınırlarını fazlasıyla aşmış olacak.



Paylaşılan görüntülerde şık tasarımı vurgulayan en önemli kriterin imza niteliğindeki LED gündüz farları ve piksel grafikli dönüş sinyalleri olduğu anlaşılıyor. Bu aydınlatmalara ek olarak, arka taraftaki ışık imzası da kompakt bir SUV profili sergiliyor. 



Hyundai INSTER’ın dünya lansmanı, Haziran ayı sonunda düzenlenecek Busan Uluslararası Mobilite Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

6 yorum:

  1. Oyuncak araba gibi bir şey çıkmasın da karşımıza...

    sis651

    YanıtlaSil
  2. Heyecanlanmayın bize bol vergilidir...

    Rıfkı Paslanmaz

    YanıtlaSil
  3. - Çok iyi menzil

    - Uzun batarya ömrü

    - Isı pompası


    Yukarıda saydıklarım elektrikli otomobillerde mutlaka olması gerekenler.Bunlar olursa tercih edilebilir.

    Baha Berk

    YanıtlaSil
  4. Hızlı şarj sorunu benzin alma sürem ile aynı olana kadar bekleyeceğim. Bir de wltp nedir ya kim yazın klimayı kapalı tutup o koca ekranlarda müzik dinlemeden navigasyon bakmadan yolculuk yapacak. Ha bir de surtunmesiz yolda minimum hızda. Wltp 355 ise max 200 km optimum 180 km gider haberiniz olsun ben direkt bölüyorum artık.

    Yunus Emre BGRTN

    YanıtlaSil
  5. Elektrikli konusunda;Kaldık mı, Kore,Fransa ve Almanyanın eline

    Behram Yaşar

    YanıtlaSil
  6. millet ucuz koştura koştura alır 1 yıl sonra satan satana.

    Hamit Atçeken

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..