Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Chevrolet, GMC, Cadillac ve Corvette; Türkiye'ye Geri Dönüyor

 Bir dönem özellikle Daewoo / Güney Kore imalatı otomobilleriyle Türkiye yollarında gezen Chevrolet, Opel ve Vauxhall ile ayrıldıktan bir süre sonra geri dönüyor. Görünen o ki, GM markalarının araçları içinde B ve C sınıfı sedan, hb araçlar olamayacak! Özellikle SUV ve pikap modelleri Avrupalı ve Çin araçlarına rakip olacak.. Bu kez GM'nin partneri Tur Oto oldu.



" General Motors, Türkiye’de Tur Oto A.Ş. ile Resmî Temsilcilik Anlaşması İmzaladı!

55 yıllık köklü geçmişiyle otomotiv sektöründe güvenin simgesi olan Tur Oto A.Ş., dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden General Motors (GM) ile yaptığı anlaşma sonucunda; Cadillac, Chevrolet, GMC ve Corvette markalarının Türkiye’deki resmî temsilcisi olmuştur.



Bu stratejik iş birliğiyle birlikte GM, Türkiye pazarına tüm marka ve modelleriyle, ilk kez resmî bir temsilcilik aracılığıyla güçlü bir şekilde adım atıyor.



Satış, satış sonrası hizmetleri, yedek parça ve garanti kapsamındaki tüm operasyonlar, GM’in Avrupa operasyonlarıyla entegre bir yapıda, artık Tur Oto A.Ş. güvencesiyle kurulacak bayilik ağı üzerinden yürütülecektir.



Yeni dönemde Tur Oto, GM ile birlikte, 2026 itibarıyla yeni showroom’lar, satış sonrası tesisler ve dijital satış altyapılarını hayata geçirmeye başlayacaktır. "




Zorunlu Trafik Sigortasında Çekici ve Yol Yardımı Hizmeti Var mı?





Kaynak; https://www.instagram.com/generalmotorsturkiye/
https://www.linkedin.com/company/general-motors-t%C3%BCrkiye
https://www.turoto.com.tr/
https://www.gm.com
https://www.gm.com/our-brands
https://www.chevroleteurope.com/eu-en
https://www.chevrolet.co.kr/

1 yorum:

  1. Cinde ki Cadillac sedan modelleri burada iyi luks sinif yapabilir.Audi mercedes gibi araclara alternatif olur.iyi pazarlanirsa iyi satis yapar.Her arac getirilirmi zaman gösterecek Buick markasi yok listede keske onuda getirseler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..