Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ISUZU'NUN YENiLERi TANITILDI; ViSiGO VE NOVO

Anadolu Isuzu, 9.5 metre sınıfındaki yeni Otobüsü VISIGO ile yenilenen NOVO Küçük Otobüs serisini İstanbul Hilton Convention Center’da bir lansman ile tanıttı.Bilindiği gibi Anadolu Isuzu; D-Max modelini ithal ederken, NPR, NNR, NLR, Turkuaz, Citibus, Citimark ve Novo Serileri'ni üretiyor.Dünkü lansman sonrası Novo Serisi yenilenirken Visigo ile aile genişlemiş oldu.



Birçok yenilik ve farklılığı  barındıran, turizmin yeni konfor ikonu VISIGO’nun, Anadolu Isuzu kalitesini ortaya koyarak turizm sektörünün yeni oyuncusu olarak  pazarda yerini alacağını söyleyen Genel Müdür Tuğrul Arıkan, sahadan gelen  görüş, öneri, ortak taleplerle yenilenen ve daha estetik ve güçlendirilmiş teknik özellik ve donanımlarıyla geliştirilen NOVO küçük otobüs serisi ile de yolculukların daha keyifli ve güvenli olacağını söyledi.

Anadolu Isuzu’nun kuruluşunun 30. yılında da ezber bozmaya devam edeceğini belirten Tuğrul Arıkan: ” Hedeflerimiz çok açık. Büyümek farklı ve yenilikçi yaklaşımımızla sektörde ilklere imza atmaya devam edeceğiz “ dedi.
Turizm sektörünün Turkuaz gibi  patlayan yılı olmaya aday olan VISIGO’nun tanıtımı Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay tarafından yapıldı. Büyük bir show’la  Türkiye geneli ve ihracat yaptığı ülkelerden gelen bayi ve distribütörlere sunulan VISIGO oldukça beğenildi.

Turizm Taşımacılığının ve Şehirlerarası Yolculuğun Yeni Konfor İkonu;VISIGO
Segmentindeki tüm otobüslerden farklı olarak, ön tavanda standart olarak yer alan panoramik tavan camıyla yolcuların daha aydınlık ve ferah bir yolculuk yapmasına olanak sağlayan VISIGO, her koşulda otomatik açılıp kapanabilen perdesiyle içeriye gelen ışığın istenen şekilde ayarlanmasını sağlıyor. Opsiyonlu olarak satışa sunulan üç bölmeli cam


tavan ise tasarımda Anadolu Isuzu farkını ortaya koyuyor. Sınıfının en  geniş ve en yüksek otobüsü olan VISIGO’ da  ergonomi ve ferahlık ön planda tutulmuş.
Yine segmentinde bir ilk olarak tam  otomatik iklimlendirme (ısıtma ve soğutma) sistemini standart olarak sunan VISIGO, 28,4 kw klima kapasitesi ve 38.270 kcal/ h ısıtma  kapasitesi ile  hem yaz sıcağındahem kış soğuğunda konforlu bir yolculuk yapılmasına olanak sağlıyor.
Güvenliğin ön planda tutulduğu otobüste, ön ve arka disk frenler, çift devreli otomatik ayarlı ABS'li tam havalı fren sistemi, yardımcı egzost freni, motor odası yangın algılama ve ikaz sistemi ile yolculuk daha güvenli hale geliyor.
Müşterilerin isteğine uygun 35+1, 37+1 ve 39+1 oturma opsiyonlarına sahip VISIGO, özel olarak tasarlanan koltukları ve yolcu başına düşen daha fazla bagaj alanı ( 5.5 m3) ile fark yaratıyor.
250 litrelik yakıt tankı kapasitesi ise tekseferde daha çok yakıt alarak kullanıcısına kolaylık  sağlıyor.
Sürücünün rahatlıkla ulaşabileceği şekilde tasarlanan ergonomik ve oldukça estetik sürücü torpidosu, rezistanslı ve otomatik sürücü penceresi, ledli gündüz sürüş farları, ısıtmalı ve elektrik kontrollü aynaları ve sürücü kliması ile seyahatler VISIGO  kullanıcıları  için çok dahakonforlu.
VISIGO’ nun sektöre getirdiği yeniliklerden biri ise multimedya set. Multimedya set ile tek bir ekran üzerinde MP3, DVD,navigasyon ve yol bilgisayarı  aynı anda kullanılabiliyor.
VISIGO, 204 beygir ve 5193 cc hacimli Euro 5-EEV (Geliştirilmiş Çevre Dostu Araç) motoruyla doğaya saygılı.
Yakışıklı ve gösterişli görüntüsünün yanısıra sektörün ihtiyaç duyduğu tüm donanıma ve teknik özelliklere sahip VISIGO, kullanıcısınakazanç , yolcusuna da  konforlu ve ferah bir yolculuk sağlıyor.

Yepyeni Özellikleriyle; NOVO, NOVO LUX, NOVO ULTRA
Estetik ve göz alıcı görüntüsünün yanı sıra güçlendirilmiş teknik özellik ve  üstündonanımıyla yeni nesil NOVO Otobüs Serisi,yolcu taşımacılığının standartlarını yükseltiyor.




Yepyeni ön tasarımı ve daha orantılı görünümü ile NOVOotobüsleri, aerodinamik ve modern çizgileri ile göze çarpıyor. Estetik görünümü daha da ön plana çıkanNOVO serisi,sadece dış dizaynı ile değil iç dizaynıyla da daha yenilikçi bir yapıya bürünüyor.

NOVO, tüm seride standart olarak kullanılan ön ve arka disk fren sistemiylegüvenliği daha da üst seviyeye taşıyor.Yekpare-füme renkli yan camları, standart sis ve gündüz farları, boynuz tipi yeni yan aynalarıyla güvenli bir sürüş imkanı sağlıyor. NOVO LUX ve NOVO ULTRA’da ise yan aynalarda ısıtma standart oldu.Ön ve arka kapılarında güvenlik özelliklerinin de arttırıldığı NOVOSerisinde kapı kilitleme sistemi ve ön ve arka  kapı uzaktan kumanda sistemi standart olarak sunuluyor.
NOVO serisinin en donanımlı modeli olan NOVOULTRA, 190 beygirlik motoru, standart çift camı ve elektrikli sürücü camıile görücüye çıkıyor.
Kullanıcısının her türlü ihtiyacı göz önüne alınarak tasarlanan yeni NOVO Serisi,  sayısız yeniliği, yükselen standartları, maksimum konforu ve üstün güvenliği ile yollara çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..