Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SHELL ve FERRARi'DEN LiMON BULUTU!!!


Ferrari ve Shell işbirliğinin yeni ürünü ; Shell V-power Nitro+, Nişantaşı Juno Restaurant'ta ;otomobil ve teknoloji blogları ile dijital medyaya tanıtıldı. Juno'nun sıcak ortamında , Zarakol İletişim'in organizasyonuyla , Shell Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz liderliğinde Pazarlama ve İletişim Ekibi'yle; Shell firmasını, 





Shell'in yeni ürünü V-power Nitro Plus'ı, Dardanel ve Kahve Dünyası'yla yaptıkları farklı çalışmaları, LPG satışında da iddialı oluşlarını, tüm satış istasyonlarında tuvaletlerinin yenilenmesini, istasyonların 

denetlenmesi,benzinde 2.ci, dizel yakıtta 3.cü ve genelde de 2.ci sırada oluşları gibi farklı bir çok konuyu konuştuk..






LPG'li araçların, kapalı (özellikle AVM ) otoparklara alınma ihtimalleriyle beraber yeni ürün Nitro'nun Ferrari formula 1 aracıyla % 99 oranında aynı oluşu sohbetin en derin noktalarıydı.


Shell'in sloganı ise dikkat çekici; '' Bütün yakıtlar eşit değildir''.
Bu sohbet esnasında, değişik tadları deneme şansımız da oldu.
Tüm yemekler farklı bir çekicilikteyken benim aklımda kalan; Limon Bulutu adlı tatlıydı!
Sonuç; aracınız için Nitro +, kendiniz için Limon Bulutu.Şiddetle Tavsiye ederim!!!
(Bizlerle paylaştıkları için Shell Ekibi'ne ve keyifli organizasyon için Zarakol Ekibine; Otometre.com olarak teşekkür ederiz.)

Shell V-power Nitro+ , neden iddialı? bu sorunun cevabı için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.

Shell v-power Nitro+ KURŞUNSUZ VE DİZEL yakıtları


SHELL V-POWER NITRO+ DIESEL

· Yeni Shell V-Power Nitro+ Diesel, en iyi farklılaştırılmış performans dizelimizdir. Dizel yakıtların enjeksiyon sistemlerinin daha hızlı ve verimli temizlenebilmesi için (bir önceki Shell V-Power Diesel ile kıyaslandığında), en yeni nesil dizel motorlarda bile etkili, yeni ve daha güçlü bir deterjan teknolojisi içerir.


·         

Shell V-Power Nitro+ Diesel, özellikle dizel yakıt enjeksiyon sistemlerini temizlemek ve korumak için formüle edildi. Yeni ve geliştirilmiş formül aynı zamanda, kritik yakıt sistemi bileşenlerinin korozyondan korunmasını sağlayacak şekilde tasarlandı.


SHELL V-POWER NITRO+ KURŞUNSUZ 97 :
· Yeni Shell V-Power Nitro+ Kurşunsuz 97, motorun performansını etkileyebilecek tortuları önlemek ve temizlemek için geliştirilmiş deterjanlar içerir.

· Yeni formül ayrıca, bir önceki Shell V-Power Kurşunsuz 97 ile karşılaştırıldığında %25 daha fazla Sürtünme Modifikasyon Teknolojisi (Friction Modification Technology) içerir.

· Sürtünme Modifikasyon Teknolojisi (FMT) Ferrari ile test edilmiş ve kritik motor bölümlerinde sürtünmeyi anında azaltmak üzere tasarlanmıştır; böylece motorun tekerleklere daha fazla güç vermesini sağlar.

· Shell V-Power Nitro+ Kurşunsuz 97 Ferrari ile birlikte geliştirilmiştir ve de daha iyi performans için Ferrari ekibinin bir numaralı tercihidir.


SHELL Premium YAKITLARIN GEÇMİŞİ:
· İlk markalı yakıtı ‘Shell Spirit’i 1907’de üreten Shell, yakıt inovasyonu konusunda yüz yılı aşkın deneyime sahiptir.

· İlk farklılaştırılmış benzin olan Shell V-Power, müşterilerden performans yakıtı ile ilgili gelen artan talepleri karşılamak için 1998’de Hong-Kong’da tanıtıldı.

· Shell V-Power Diesel ise Shell müşterilerinin beğenisine sunulan ilk farklılaştırılmış dizel yakıttır. Ürün, 2002 yılında İtalya ve Tayland’da (Tayland’da Shell Pura Diesel adıyla) tanıtıldı.

· Shell V-Power yakıtları şu anda dünyanın 66 ülkesinde satışa sunuluyor.
· Türkiye’de ise 2000 yılında Shell V-Power yakıtlarını tüketicilerin beğenisine sundu.

SHELL ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME:
· Shell 2012’deki 1.3 milyar dolarlık harcamasıyla, AR&GE alanında büyük petrol ve gaz şirketleri arasında en büyük yatırımcı konumundadır.



Shell’in yakıt geliştirme konusunda yüzyılı aşkın bir süredir tecrübesi bulunuyor. Müşterilerimizin ve araçlarının değişen ihtiyaçlarını karşılamak için dünyanın çeşitli köşelerinde yakıt inovasyonu, ürün geliştirme ve uygulama konularında çalışan yaklaşık 120 yakıt uzmanımız ve bilim insanımız bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..