Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dodge küçük sınıfta da otomobil üretiyor!

 Yeni Dodge  Attitude'nin 1.2 litrelik benzinli motoru
 76 beygire ve 102 Nm torka sahip..425 cm uzunluğundaki araç, 450 litre hacim sağlıyor.Otomobil gözlerinize bir yerden tanıdık geliyor, değil mi?Tahmin edin bakalım!
Chrysler,  küçük otomobil sınıfında uzunca zamandır sıkıntı yaşıyor!
Yeni araçlar hazırlamak haliyle bir maliyeti gözden


 Yeni Dodge modelleri; Vision ve Attitude


çıkarmayı gerektiriyor.Daimler beraberliğinden sonra Fiat ile birleşmek ilaç gibi etki oluştururken grubun önemli markalarından Dodge son olarak Attitude adıyla yeni bir modeli satışa sunuyor.





Markanın giriş modeli olabilecek araçlar, şimdilik ve öncellikli olarak Orta ve Güney Amerika ülkelerinin bir bölümünde yollara çıkıyor..





 Hyundai Accent daha önce Dodge Brisa ve Attitude olarak,  halen Venezuela'da  Fiat Siena;  Dodge Forza , Meksika'da Fiat Grand Siena; Dodge Vision olarak satılırken bir ara Nissan Tiida (Versa) modeli de  Dodge Trazo olarak düşünülmüştü. Ancak Nissan seçeneği hayata geçmemişti.


Yeni Dodge, Mitsubishi Attrage modelinde başkası değil..





Tayland'da imal edilen araç, Meksika'da satılırken belki diğer Amerika ülkelerinde belkide Amerika Birleşik Devletleri'nde de yollara çıkacak..

Diğer taraftan Brezilya pazarında yer alan Fiat Grand Siena, Dodge Vision olarak galerilerde yerini almış durumda..Araçta 1.6 litre motor yer alıyor. Bazı teknik özellikler şu şeklide;
115 beygir, 117 Nm tork, uzunluk 4290 cm..




 Yeni Dodge modelleri; Vision ve Attitude


Küçük bir not ekleyelim, Amerika'da üretilen modellerle az evvel yukarıda bahsettiğimiz modeller arasında  marka amblemi değişik olabiliyor!

2 yorum:

  1. kırmızı araç lineaya da benziyor

    YanıtlaSil
  2. Güney Amerika da Fiat Grand Siena olarak üretiliyor. Bazı yerlerde ise Dodge Vision!
    Linea e Siena yı modernize edeerek harmanlamış olabilirler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..