Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobil Müzesi Cumartesi Günü 5 TL!

 klasik otomobil müzesiUral Ataman Klasik Otomobil Müzesi; İstanbul Avrupa Yakası'nda ziyaretçilerini ağırlıyor.Ülkemizde otomobil ve araçla ilgili az sayıda müze bulunmakta.Bir elin parmaklarını geçmeyen sayıdaki müzelerden
 Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi,
 Ferahevler, Tarabya'da ;son haftalarda Cumartesi günleri 5 TL'ye gezilebiliyor.
 11:00-18:00 saatleri arasında otomobil tutkunlarını her ayrıntıyı büyük emek ve özenle korunan eşsiz klasik otomobil ve motorlu araç koleksiyonu içinde eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.


  klasikl otomobiller


 İlgili döneme sadık kalınarak tasarlanmış teşhir bölümleri ve çocuklar da düşünülerek hazırlanan konforlu alanları ile İstanbul’un gerçek hazinelerinden biri olan Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi ailecek, arkadaşlarla ve en önemlisi çocuklarla çok rahat gezilebilecek bir mekan, bir eserler topluluğu!


  Mercedes'ten BMW'ye Rolls Royce a  bir çok marka sizi bekliyor


Müzede; 1926 model Ford T Model'den, 1954 model Jaguar XK120'ye, 1955 Cadillac Coupé de Ville ve  1960 Rolls Rolyce Silver Cloud II den 1967 Chevrolet Corvette Sting Ray e, 1972 Mercedes 3.5 modelinden 1975 BMW 3.0 Sedan a biribirinden şaheser bir çok otomobil sergileniyor.


 Serilenen otomobillerden bazıları



Müzenin, tarihi atmosferini toplantı, seminer ve düğün gibi bireysel ya da kurumsal organizasyonlar içinde kullanmak mümkün. info@atamanmuseum.com e-mail adresinden müze ile ilgili her konuda bilgi alınabiliyor.




http://www.atamanmuseum.com/
 https://www.facebook.com/uralatamanmuseum/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..