Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Uzel Traktör

Uzel Traktör tekrar faaliyete başladı.Eski çalışanlarının gelmesiyle üretim süreci daha da hızlanacak..İlk üretilen model ise efsane sayılan 240..Traktörün adı artık Uzel 240 olarak geçiyor.Sırayla diğer modellerde üretilecek.




Kısa bir süre sonra modellerde görsel ve teknik olarak yenilikler, farklılıklar görebiliriz..
Holder markasının da Uzel'e ait olduğu düşünülürse yepyeni traktör ve araçların üretilmesi gündeme gelebilir..





Resim;www.uzelhaber.com


18 yorum:

  1. ben k.maraş afşin kangal köyünden batuhan taşyürek benim de 240 üzelim var saman servisi yapıyorum çok iyi traktör

    YanıtlaSil
  2. İyi traktör olduğu yüzünden olsa gerek üretim devam ediyor.Ve aynı model değişik marka ve firma tarafından imal ediliyor yada taklit ediliyor.

    YanıtlaSil
  3. UZEL BAYİLERİNİ DOLANDIRAN VE BAYİLERİNE BORÇLARINI ÖDEMEYEN BİR ŞİRKETTİR. ÜRETİME BAŞLAMISI FALAN OYALAMA TAKTİĞİDİR.

    YanıtlaSil
  4. deyerli arkadaşlar uzel gerçek bir traktördür massey ferguson adı altıda deyişik modeli getirilmiştir taklit yani bunlara kanmayı gerçeyi uzel bayilerindeki traktördür uzl 240 mesala gerçek bir traktördür ama kimileri yazmış massey ferguson diye yabancı bir mal uzelle alakası olmayan bi traktör yani sahtecilik yapıyolar kanmayın tıpkı nizipte olduğu gibi gerçek uzeli satan yetkili bayii mahmut uygur nizip yapma yani bnzetmeyı satan massey adı altın da yılmazlar diye bi bayii

    YanıtlaSil
  5. diyarbakırdan bir uzel kullanıcısıyım 2 adet 240 ım var acaba 240 ın 4*4 modelini yapmayı düşünmüyormusunuz teşekürler..

    YanıtlaSil
  6. hayal görmeyin UZEL traktörlerine garanti dahi veremiyor UZEL 2 yıldan buyana borçlarını dahi ödemiyor.

    UZEL-BAYTRAK-MERKOTEK ÜÇGENİ BİR OYUNDUR

    YanıtlaSil
  7. satış ve servis işleri 24 saat hizmetindeyiz uzel servis

    YanıtlaSil
  8. MADEMKİ UZEL VARDA BAYİLERİN ÖNÜNDE NEDEN DİGER MARKA SIFIRARAÇLAR VAR

    YanıtlaSil
  9. başkent massey uzel müşteriler hangisine güvenipte traktör alacak

    YanıtlaSil
  10. uzel mi? güldürmeyin. uzel önce borçlarını ödesin.

    YanıtlaSil
  11. Selam Arkadaşlar, bende 3070 var dozer diye üretseler olcakmış saban dayanmıyo ya kırıyo yada eğiyo ben anlamadım çok güçlü ve ford 6600 ile erkunt 70 i çekti. herkese tavsiye ederim. (Antalya)

    YanıtlaSil
  12. Uzel'in ve Uzelzedelerin sorunu çok.
    Kapanmasındansa imalata geçip sorunlarını çözmesi daha iyi.Zaman gösterecek ne olacağını..

    YanıtlaSil
  13. uzel gerçekten yıllardır güzel traktörler yaptı o ilk 135 likler,gri gövde 240 lar ,255 turbolar hele hele 2000 -2004 yılları arasında çıkarttığı 260 goldlar süper di.ama 260 goldları nedense 2005-2008 arasında çıkarmadı tutu 3050 ve 3060 ı yaptı yazık etti kendine ve köylüye.bugün 2004 model 260 goldlar gibi traktör yapsın ben hemen alırım.

    YanıtlaSil
  14. 28 mart 2007 de massy fergusan traktör aldım hiç de memnun kalmadım herkez memnun kalsada ben kalmadım. kırk üç yaşında alın teriyle uzel aldım. ama ömrümün sonuna kadar kafamda kalacaktır. ama ben ölünce silinirse kafamdan anca silinir yine silinceyini bilemem.tekrar dünyaya gelirsem yine kafamda bu soru kalır.

    YanıtlaSil
  15. BENİMDE UZEL 240 TRAKTORUM VAR SATLIKTIR MODEL.2011 SAATI.360 DA COK TEMİZ 37.BİN TL NUMARA 05433533177 İLGİLENLER ARASIN ERZURUM

    YanıtlaSil
  16. Uzel biraz desteklense borçlarını kapatıp yeni modellerle yola çıkacak. Bu konuda çalışmalar var ama destek ve zaman lazım..

    YanıtlaSil
  17. piyasaya girmesi çok zor traktör modelleri ve markası çok fazla eskiden iki marka vardı şimdi çok marka var


    YanıtlaSil
  18. Benimde 2011 uzel 240 var gayet memnunum gayet çok güzel yakıt desen az anlayacağınız fakir traktörü bizim köyde başka traktörler var. marka vermeyeceğim arkadaşlar mazot yetiştiremiyor keşke uze.l traktör üretsede herkes alsa

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..