Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İki otomobilde, dünyada tek!

Şamil; Sahibinden.com adlı ilan sitesinde ki otomobil ilanları arasında yerini almış.Bu ilanları her zaman görmek veya yakalamak kolay olmuyor.Bu ilan ve onun altındaki ilginç otomobil o kadar çok takip edilmiş ki Efsane İlan olarak bir adım öne çıkmışlar..




''ŞAMİL tescilli bir TÜRK markasıdır, bu otomobil kişiye özel olarak yapılan Türkiye'nin ilk süper spor otomobilidir. Resimlerdeki Sarı renkteki araç gerçek boyutlarda prototipdir,makettir, üzerinde çalışılan gerçek araç resimlerdeki siyah renkli karbon fiber araçtır.
ŞAMİL kit car'lar gibi sadece dış kabuk değildir hiç bir aracın alt yapısı kullanılmaksızın sıfırdan projelenmiş bir çalışmadır, kendine özel güçlü bir şaseye sahiptir.
ARAŞTIRMALAR NETİCESİNDE ARAÇTA PİYASADA YAN SANAYİSİ YAYGIN OLAN UZUN ÖMÜRLÜ YERLİ PARÇALAR KULLANILMAKTADIR VE BU PARÇALAR BİZİM ORJİNALİMİZ OLARAK KAYITLARA GEÇMEKTEDİR, , KAPORTA VE ŞASEYLE İLGİLİ PARÇALAR KENDİ ÜRETİMİMİZDE CAMLAR ARACA ÖZEL, YEDEK PARÇADA PROBLEM SÖZKONUSU DEĞİLDİR, ARAÇ ÜRETİMDEN KAYNAKLANACAK BİR ÇOK OLUMSUZLUĞA KARŞI 5 SENE FİRMAMIZIN GARANTİSİ ALTINDA'DIR,



Şamil ' in yüksek performans ve konfora yönelik üretilmiş, anahtar teslim fiyatı 250,000 $ 'dır ve 3 ay içinde teslimi gerçekleşir.
motor 8,4 cc çift turbo intercool, frenler abs 380mm 6 pistonlu performans fren kiti, klima, komple hakiki deri döşeme, navigasyon,arka görüş camerası, sürücü ve yolcu hava yastıkları, 19 inc jantlar(295 40 zr 19) hidrolik direksiyon, immobilizer.
İç mekanı yapım aşamasındadır fotoğrafları ilerde eklenecektir,
ŞAMİL Hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz resmi web sitemiz
http://www.samil.com.tr/ yi
ziyaret edebilirsiniz.''




_____________________________________________________





Ustalarımızın el emeklerinin değişik bir yansıması.
Ülkemizde ve dünyada tek olan bu araç satışa çıkarılmış...
İlgili ilan aşağıda şu şekilde yer alıyor;







''Dünya kadar para verip almış olduğumuz plakamızdanda anlayacağınız üzere Dünyada bir tek olan aracımızı yer darlığından satmaktayım. Yoksa paraya filan ihtiyacımız yok.
Aracımızı hiç bir masrafdan kaçmadan tamamen hurdacıdan ucuza kapattığımız 2 adet putrel demir şase üzerine çok az pası olan 1.5 mm hakiki paslanmaz sac kullanarak ve 1 yıl el emeği harcayarak yaptık. Döşemeler en hakikisinden ceylan derisi olup bu canavarın kaputunun altında 58 horse power gücünde 1600 cc falcon motoru yola çıkacağınız günü beklemektedir. İnanın bu enerjiyi sizde hissedeceksiniz. Bu enerjinin kaynağında ise 6 speed vites, titanium jant kapakları, bakır gömlekler, cobalt piston takımı, magnezyum silindir kapağı, fosfatcarbon içeren sübaplar ve tamamen sizin kontrolünüzde ani ivmelenmeyi sağlayan nitrous oxide system faal olarak mevcutdur. Bu araç ile kendinizi hızlı öfkelideki dom vin diesel, sevgilinizide lety michelle rodriguez gibi hissedeceksiniz. Bilemem tipiniz doma benzemez ise saçınızı kazıtabilirsiniz.. Belki kız arkadaşınız böylede beğenirki bu araba yüzünden zaten begenecek sizi.. Hatda sizi hergün görmek isteyecek.. Görün bakın kendisinde yüzünüzdeki çapkın bakışdan kaynaklanacak gülücük olacak. Hatda öyleki bu arabaya binmek istemezse nedeni kesinlikle aracın hızındandır. Sakın kıza bir şey demeyin kırılmasın.. Bu arada bu müthiş hıza sahip aracı durdurabilmek için çelik fren hortumları, her tekerlekde 3 piston kaliperli brembo disk fren sistemi hızınızı bir nebze kesecektir. Yine en harbisinden geniş taban çin malı lastikler (bu kadar hıza garanti vermediler) ve olmazsa olmaz cms 40 jantlar, pioneer tk 6000 bilmem kaç kolonlar,Topkapı hattı minibüslerinden binbir güçlükle temin ettiğimiz mor ışıklar, çat çat korna, ön camda ve torpidoda peluş tüyler sizin seçkin olduğunuzu dışarıya gösterecekler. Kendinizi hollywood yıldızları gibi hissedeceksiniz.. Ha unutmadan araçtaki bu hız denemelerinizde sonunuz hızlı öfkelideki gibi olmasın diye tüm civatalar ve taban sacları gevşemesin diyerek en kalitelisinden japon yapıştırıcı ile yerlerine sabitlenmiştir.
Lpg ruhsata işli değil, çünkü ruhsat yok, yıllık vergisi 6 x 2 hiç yok, çünkü böyle bir arabanın T.C`de kaydı yok. Çalıntı değil (zaten kimsede çalsa yedek parça yok işine yaramaz) Bu sebeple çalınma derdide yok rahat olun. Parçasını bize sipariş verin yaparız. Tamamen el yapımı.Tüm bu boş ve olmayan özelliklere ilaveten Abs, Ebd, viraj denge sistemi, merkezi kilit ve en önemlisi kalorifer yok.. (Olsada yüksek süratlerde asfaltda oluşan çukur titreşimlerinden zaten üşümüyorsunuz ve önümüzde zaten yaz.. zenon far yok ama zoryanan traktör farı var. Alacak arkadaşa hayırlımı olur bilmem..
Bu arada fiyatı dolar yazdım çünkü bana dolar gerekli. Siz tanımazsınız herhalde bir kaç sene evvel Köylümüz Hatice hanımlardan bizim muhtar ahmet vesilesiyle almış olduğumuz para dolardı kusuruma bakmayın.Pazarlığa açık Ama En son 9949 dolar 99 cent olur..''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..