Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Honda'dan Civic

Civic; Honda'nın ülkemizde imal ettiği tek model.
Hathback modeliyle benzer çizgileri paylaşmasına rağmen sedan farklı bir model..
İlk imal edilen Civic'ten günümüze, bir önceki versiyonun sonrakine çizgisi az da olsa devam ediyor..Genel olarak otomobillerin çoğu modelinde bir sonrakine farklı bir isim verilse de Civic, Golf veya Corolla gibi aynı ismin devam etmesi aracı daha güvenilir hissettiriyor..






Ayrıca aynı model isminin kullanılması, kullanılmaya devam etmesi
kullanıcıya biraz daha güvenilir geliyor.




Alıcının gözünde , bilinç altında yer ediyor.






Fotoğrafta ki Civic (2009 model) daha önce üretilen modele göre biraz daha büyük ölçülere sahip.Çizgilerinden Japonya etkilerini görmek mümkün. Farlarına dikkat ederseniz neredeyse Japon yapımı çizgi filmler gözünüzün önüne gelecek!

Türkiye'de sadece 1595 cc motor hacminde üretilen ve satılan Civic, üç farklı donanıma sahip.125 ps gücündeki otomobilin torku 152 nm, yakıt deposu 50 ve bagajı da 389 litrelik.Amerika da satılan Honda Civic sedan ise görüntü olarak az farklılık gösterse de
tek güç paketine (1800 cc , 140 beygir) sahip.
Azami hız 192 ile 197 km saat arasında değişiyor..




Hızlanma ise 0 dan 100 kilometreye versiyonuna göre 10.3 ile 12.5 saniye sürüyor.
Co2 emisyonu ise 158 ve 163 gr/km.
Düz ve otomatik vitese sahip olan otomobilin fiyatı 41 000 ile 48 000 Türk Lirası arasında değişiyor.Daha çevreci olan Civic Hybrid ise 1400 cc hacimli motor ve otomatik vitese sahip.Fiyatı ise hiç te iç açıcı değil; internet sitesine göre 60 900 Türk Lirası.
Bu otomobilin fiyatı oldukça düşük olmalıydı.
Yöneticilerimiz bu konuya ilgisiz kalmamalılar!



2 yorum:

  1. Çok kişi tarafından yeni görüntüsü beğenilmedi ama benim çok hoşuma gitti, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bildiğiniz bir test sürüşü noktası varsa öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  2. Yeni Civic bir öncekinin daha modernize edilmiş hali diyebiliriz.! Honda bayilerinden test konusunda yararlanabilirsiniz. http://www.honda.com.tr/bayiler.aspx?type=otomobil# bu bağlantıdan hangi şehirde hangi bayiler olduğunu veya adresinize en yakın bayiyi öğrenip test sürüşü için yardım alabilirsiniz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..