Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

EKRANLARIN EN UZUN SOLUKLU OTO PROGRAMI

1990'lı yıllarda  televizyon kanallarının artmasıyla otomobil ve motorsporlarının yer aldığı programları izlemeye başladık.Benim hatırladığım ilk otomobil ve motorsporlarıyla ilgili program Start'tı. Uzun zamandır yayınlanmıyor.
Otomobil programlarının kilometre taşlarından biri olan 8. Etap ise 12 senedir
yayınlanıyor.Geçtiğimiz günlerde 500.cü program yayınlandı.
Ekonomik kriz , bir çok kanalın değişik programlar yapıp saatlerinin değiştiği yayından kaldırıldığı ve reyting canavarına maruz kaldığı bir ortamda 500 program yapmak her babayiğidin harcı değil gibi geliyor.
8.Etap Programı'na emeği geçenleri tebrik ediyoruz...
 8.Etap'ın 500.cü program tanıtım yazısı;
'' Tam 12 yıldır motorsporlarının ve otomotiv sektörünün nabzını tutan 8. Etap bu hafta sonu 500’üncü bölümüyle ekranlarda olacak ve erişilmesi güç bir rekora imza atacak. 

1999 yılında başladığı yayın hayatını çizgisini bozmadan, tarafsız ve kaliteli bir şekilde bugüne dek sürdüren 8. Etap, otomotiv sektöründe en uzun soluklu program olarak dikkat çekiyor. Aynı kanalda tam 500 program hazırlayıp sunan otomotiv ve motorsporları dünyasının deneyimli isimlerinden Murat Öztürk edindiği bilgi ve tecrübeleri ekrandan seyircilerle paylaşırken bugüne kadar gelen yüz binlerce soruyu da yanıtsız bırakmadı. Gerek yurt içi gerek ise yurt dışında bir çok seyircisi bulunan 8. Etap trafik hakkında verdiği bilgilerle sürücüleri bilinçlendirerek bir nevi sosyal sorumluluk projesi de yürütüyor. 

8. Etap’ta bugüne kadar bir çok özel projeye imza atıldı.

- 1999 yılında bir ralli etabından ilk canlı yayın (Hitit Rallisi)

- Pist yarışlarının canlı yayınlanması

- Rallilerden canlı yayınlar

- Dünya Binek Otomobil Şampiyonası (WTCC) canlı yayınları

- Castrol Teknik Analiz kuşağı

- Castrol Yağ Efsaneleri kuşağı

- Opet Test Köşesi

- Ford Fiesta Rally Cup

- Renault Clio Cup

Bir çok ünlü pilot ve konuğun ağırlandığı programa bugüne dek yüzlerce konuk katıldı, binlerce araç test edildi, milyonlarca kilometre yol kat edildi… Murat Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu 8. Etap Rallivideo tarafından yapılan ankette “2007 Yılının En Başarılı Tv Programı”, Uluslar arası Rotary Otomobil ve Motorsporları Grubu tarafından “2008 Yılının En İyi, Güncel ve Tarafsız Motorsporları Programı” seçilmesinin yanı sıra bir çok plaket ve ödül de aldı.
8. Etap teknolojik gelişmelere ayak uydurarak yayınlarını Facebook, Youtube ve Tv8 internet sitesi gibi sosyal paylaşım ağlarına da taşıdı. Böylece erişim ağını genişleten 8. Etap dünya çapında izlenmeyi başardı. 

Bundan sonra da kaliteli yayın çizgisinden vazgeçmeyecek olan 8. Etap sektörün en önde gelen yayınlarından olmayı sürdürecek. 

Bugüne kadar bize inanan, destek veren ve yanımızda yer alan tüm dostlarımıza, çözüm ortaklarımıza, firmalara teşekkür ederiz.  ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..