Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KiRPi, BMC, BMW, BOM, OPEL, CHEVROLET

Otomotivde bu hafta neler olmuş, bir bakmak ister misiniz?
Buyrun..Kirpi'ler teslim edilmeye devam ediyor. Yurdumuzun savunmasında önemli görevleri yerine getirecek olan yerli  araçlar, İzmir'li BMC tarafından  üretiliyor.


 Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) takımına 2011 yılı itibariyle, iki yeni otomobil ve biri karting pilotu olmak üzere iki yeni pilot katıldı. Türkiye pistlerinin en güçlü yarış
otomobili BMW M3 GT2 artık Borusan Otomotiv Motorsport bünyesinde Aytaç Biter pilotluğunda yarışıyor.  Diğer  yeni yarış otomobili ise BMW M3 GT4 ve Kaan Gürgenç pilotluğunda yarışacak. Kaan Gürgenç  2003 Türkiye Formula 3 şampiyonası ile pistlerde yer almıştı.

Borusan Otomotiv Motorsport takımı, 2011 yılında da Türkiye'de ve yurt dışındaki yarışlarda mücadele verecek. Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan,

 Borusan Otomotiv Motorsport, 
 ETCC, WTCC İtalya ve Almanya yarışlarında start alacak.


Polonya'nın Gliwice kentinde üretilen 1.5 milyonuncu araç,
1.3 turbo dizel motorlu kırmızı renkteki Astra ecoFlex  üretim bandından yola çıktı.
Şu anda Gliwice’taki üretim merkezinde  
Astra Classic Sedan ve Yeni Astra beraber üretiliyor.



Chevrolet'in yeni Malibu’su, tüm dünya kültürleri ile aynı zaman diliminde kucaklaşmasını sağlamak üzere Shanghai Otomobil Fuarı’nda  lansmanı yapılarak, Chevrolet’in Facebook sayfasından duyurulacak. 
 Yeni Malibu’nun ilk canlı gösterimine 19 Nisan'da  http://www.facebook.com/chevrolet  adresinde başlanacak. Müşteriler sorularını Facebook veya Twitter #MalibuReveal üzerinden sorabilecekler. Ve canlı olarak sorularının cevaplarını Chevrolet yetkililerinden öğrenebilecekler.
Yeni Malibu, web ortamında ilk defa 19 Nisan’da Shanghai Otomobil Fuarı’nda
 lanse edilirken,
 aynı zamanda 23 Nisan-1 Mayıs arasında gerçekleşecek
 New York Otomobil Fuarı’nda da sergilenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..