Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MOTOSiKLETiN KRAL'I; HiBRiD, ELEKTRiKLİ...

Kral HS 800 UTV Zebra... Kral Motor; scooter, motosiklet, atv ve elektrikli motosikletleriyle Türkiye yollarında hizmet veriyor.. Kral Motor'un model isimleri de çok aşina olduğumuz kelimelerden oluşuyor; Efe, Hilal, Nostalji, Ağa, Reis, Seyyah, Neptün, Uranüs, Plüton, Güneş, Akıncı, Süvari, Zebra, Jaguar, Leopar, Piton, Fırtına, Yıldırım, Afacan... 




Kral Motor, Yuki Motor'un ikinci markası.
Kısaca Yuki Motor;

1970 Yılında kurulan Yuki Makina, tekstil makineleri imalat ve satışlarına 2005 yılında Motosikleti de katarak bugün geldiği nokta ile her iki sektörün öncü kuruşularından olmuştur.
İstikrarlı kalite anlayışımız güçlü finans yapımız geniş ürün yelpazemiz, her geçen gün başarıyı hedefleyen kadromuz ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız.
İstanbul İkitelli de bulunan 32.000m2 fabrikamız Çatalca serbest bölgede bulunan 10.000m2ek binamızla hizmet
vermekteyiz.
EEC Belgesine (Avrupa Kalite Belgesi) sahip çevre dostu yakıt tasarrufu sağlayan yüksek performanslı uzun ömürlü modellerimiz ile her geçen gün yenilenmekteyiz.
Bol ve zengin yedek parça kaliteli üretim ve yüksek performanslı ürünler ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktayız.Kalitesine ve hizmetine güvenen Yuki Makina bayiden son kullanıcıya kadar olan bütün süreçte yüksek memnuniyet ve bağımlılık yaratmaktadır.
Bu yoldaki en büyük güvencemiz sektörün en iyilerinden olan çalışma arkadaşlarımız, temsil ettiğimiz markaların bugüne kadar ki ve bundan sonrada artarak devam edeceğine inandığımız yakın ilgileri ve bizi bugünlere taşıyan değerli bayi ve müşterilerimizdir.


http://www.yuki.com.tr
2006 yılında Motosiklet ithalatı
2007 yılında başladığımız Forklift ithalatı ile birlikte ürün çeşidimiz her geçen gün artmaktadır.
2008 yılında üretim alanlarımıza Motosiklet üretimini de ekleyerek bu alanda da atılımlarımız devam etmektedir. 




Kral Kr 125 7-D AGA 




KR 150 URANÜS HYBRİD
Adından anlaşılacağı gibi hibrid bir motosiklet. 




Alttaki araçta Kral'ın Akıncı'sı.
Elektrikli motorlu olup 24 km azami hıza, 6-8 saat şarj süresine,
80/100 km menzile,  249 W DC motora sahip. 




Yuki Makina, Yuki Motor olarak çeşitli sınıflarda motosiklet, atv (imalat)
ve forklift satışı yaparken
Kral Motor markasıylada yine farklı sınıflarda elektrikli, benzinli ve hibrid motosiklet ile atv'leri satışa sunmaktadır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..