Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

EN GÖZDE YERLiLER; KARSAN CONCEPT V1, i20, DOBLO, TRANSİT ve MEGANE

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda , Türkiye'de üretilen otomobiller deyim yerindeyse  Türkiye'nin otomotivde ki kabiliyetini ve gücünü gösteririrken Karsan Concept V1 ise Devrim ve Çağdaş'tan sonra ki en yerli otomobilimizi dünyaya göstermek adına en iyi kanıtımız oldu.Özellikle engelli ve yaşlı kullanımı için dünyada ki en iyi örnek durumundaki araç Türkiye'nin ilk Babayiğit Otomobili  oldu..


 

 6 – 18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni yüzüyle
Hyundai felsefesine! uyum sağlayan yerli Hyundai i20 'de bulunuyor.
Yeni tasarımıyla daha modern bir yüze sahip olan araca kardeş bir model gelip gelmeyeceği ise yakında belli olacak!




Murat markalı otomobillerden sonra bir çok dünya markasına otomobil üreten Tofaş'ın en yenisi ise  yedi koltuklu Fiat Doblo T- Jet. 
Bir çok farklı kullanım alanı olan Doblo fuarda sergilenen başka bir  yerli aracımız.







Yepyeni ve akıcı tasarımıyla yeni Ford Transit'te Türkiye'de imal edilen bir araç.
Önceki Transitler gibi Tourneo Custom'da büyük satış rakamlarına ulaşacak.




Sarkozy'nin bile sinir olduğu Bursa imalatı yeni Megane Hathback! :)
Sarkozy'nin sinir olması bile Bursa'yı etkileyemedi, Yeni Clio 4; Haziran gibi bantlardan inerken büyük sermaye olarak Tofaş'tan sonra yerli otomobil üretebileceğini ifade eden ikinci yerli markamız!!! oldu.




Renault bir süre önce hafif ticari araç üreteceğini açıklarken sonrada bu açıklamayı geri çekmişti. Umarım  yerli otomobil üretim kararı da sonradan geri çekilmez.Gerçi uluslararası ortaklı bir firmanın yerli markayla ve kendi markasıyla yerli otomobil üretmesi konusu çok su kaldıran bir mevzu...

Albea , yerli otomobil  ve farklı platform durumu bakalım Renault'nun yerli otomobil projesinde nasıl görünecek.Diğer taraftan yeni teşvikleri Nissan gibi bir çok marka bekliyor görünüyor.Yerli oranı yüksek , Türkiye'yi geliştirecek, iş imkanı sağlayacak her projeyi insanımız destekleyecektir. 
Ancak saman alevi gibi kalmamalı ve amacına ulaşmalı..



1 yorum:

  1. yerli dedigin yerli olmalı babası bir devletten anası başka bir devletten adı öztürk olmaz.hem türkiyede üretilecek araçlar bizim arazi ve yol şartlarımıza uygun olmalı bu araçlar ordu belediyesinin döşedigi yollarda gidemez bize traktör gibi araba lazım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..