Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TOYOTA'DA TOYOTA'YI ÇOCUĞUNUZ KAZANSIN

Soğuklara ve yağmura rağmen bahar derken yaz mevsimi yaklaşmakta.Isınan havalarla başta çocuklar ve aileler ve hatta sevgilililer gezmek isteyecek. Sırf bu yüzden! otomobil firmaları ihtiyaçları olan ve araçlarını değiştirmek için test sürüşleri ve etkinlikleri yapıyor.Yeni modelleri de tanıtmak amaçlı olan bu kampanya ve etkinlikler   artarak devam ediyor. Bu test sürüşlerinden birisi ise biraz farklı. 
Bu sene Nisan'da ,23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklara da etkinliğin
içinde yer vermişler.

Siz Toyata'yı tanır ve incelerken çocuğunuz da Toyota Şarkısı'nı söyleyerek iPad, iPod, Net Book, Play Station, Nintendo, uzaktan kumandalı Toyota FJ Crusier ve daha bir çok hediye kazanabilir..
Toyota Çocuk Şenliği'nde eğlence, ikramlar, sürpriz hediyeler çocukları; Toyota modelleri de test sürüşleri için anne ve babaları bekliyor! Üstelik Toyota Şarkısı Seslendirme Yarışması da eğlenceye eğlence katıyor!
Toyota Şarkısı Seslendirme Yarışması
21-22-23-24 Nisan tarihleri boyunca Toyota Plazalarda devam edecek olan bu etkinlikte, çocuğunuzun "Toyota Çocuk Şenliği Panosu"nun önünde Toyota Şarkısı'nı söylerken videoyu kaydedecek ve Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki "Toyota Çocuk Şenliği" uygulamasına yükleyebileceksiniz. Yüklenen videolar arasından jürinin belirleyeceği 23 çocuk birbirinden değerli hediyelerin sahibi olacak.
Ayrıca, jüri tarafından seçilecek birbirinden yetenekli minikler Toyota radyo reklamlarının sesi olma şansına sahip olacak!
Siz de Toyota Plazalara gelin, bu eğlenceli şenliği kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..