Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

AUDi'DE BiR TERSLiK Mi VAR?

Audi; Mercedes Benz ve BMW'nin  önde olduğu sınıflarda gerilerden gelip zorlu bir rakip olarak kafa tutan bir marka.Motosiklet sınıfında da birinci sınıf bir marka olma ihtimali  var!Ducati alındıktan sonra...
Audi farklı reklamları, motorsporlarındaki girişim ve başarıları yanında A4 gibi en çok satan bir  modelinin önceki versiyonu grup modellerinden Jetta, Exeo ve hatta Rapid adıyla görmek mümkün!
Bu arada Audi ,ünlü  24 saat süren dayanıklılık yarışı Le Mans 'da 11 .ci kez zafere ulaştı.Hatta Audi otomobilleri destekleyen Castrol firması bu yarışı kazanmanın şerefine İngiltere'de yarışı kazanan otomobilin (dünyada ilk kez)  yağdan 3 boyutlu resmini yaptı.
Sportif Audi modelleriyle   gelenekselleşen Audi Driving Experience etkinliklerinde  seçkin pistler de unutulmayacak manzaralar ve çok  farklı deneyimlere sahip olma ihtimalini de unutmamak gerek (Audiseverler).
 Farklı reklamlar akılda daha çok kalır. Sıradışı reklamlar zihni daha çok kurcaladığından bilinç altına yerleşmesi kolay olur!.Audi bu işide biliyor..Reklamda yazdığı gibi Bu işte terslik Yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..