Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

iSTANBUL PARK'TA DOĞU AVRUPA ve TÜRKiYE PiST ŞAMPiYONASI

Doğu Avrupa ve Türkiye Pist Şampiyonaları'nın 4. cü etabı 14-15 Temmuz’da İstanbul Park'ta koşulurken, pist  ikinci kez Doğu Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
5 338 metrelik İstanbul Park Pisti'nde gerçekleşcek olan yarışta Türkiye Pist Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışında; 1000cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc kategorileriyle Doğu Avrupa Pist Şampiyonası; SP Junior, Moto3, SBKS 600, SSP 600, SBKS 1000 ve SST 1000 kategorilerinde Türk yarışçılarla beraber Bulgaristan, Makedonya, Romanya ve Sırbistan'dan gelen sporcular mücadele edecek.


13 Temmuz Cuma günü  teknik kontroller, 14 Temmuz Cumartesi günü sıralama turları yapılırken 15 Temmuz Pazar günü ise birçok ülkeden pilotlar, heyecan dolu bir yarış kovalayacak..
Ancak TMF'nin internet sitesinde ve başka bir yerde yarışın hangi saatte olacağı, ulaşım konusunda nasıl hareket edileceği ve biletlerin nasıl ve nerden temin edilebileceği hakkındfa ulaşılabilir bir bilgi yok. sadece haber olarak yazılmış!İyi ve güzel bir organizasyon yapmışsın am reklam, tanıtım ve bilgi ayağı yok. Bu yarışa katılım ne olur sorusunun cevabı geçtiğimiz  aylarda yapılan kamyon yarışmasının akıbeti gibi olur...

İstanbul Park ile ilgili bazı yazılar;

DOĞU AVRUPA VE TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 4. AYAK PROGRAMI

DOĞU AVRUPA PİST ŞAMPİYONASI PUAN DURUMU

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI PUAN DURUMU

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..