Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

VOLKiCAR ve MOTORSPORLARINDA SON GELiŞMELER

Motorsporlarında son günler hareketli geçerken, mevcut yarışların son etaplarıda gerçekleşiyor.Bazılarında ise şampiyonlar belli oldu.Türkiye Rallisi'nde Pegasus Racing adına yarışan Luca Rossetti Skoa ile şampiyon olurken Yağız Avcı ise Doğu Avrupa Şampiyonu oldu.
Türkiye Otomobil Federasyonu TOSFED'in başkanı seçilecek.Saffet Çiftçi ile Demir Berberoğlu 
başkanlık için yarışıyor.
Türkiye Off Road Şampiyonası'nın son yarışı olan İzmir Urla
Etabını Caner Akkafa - Suat İnan ikilisi Mitsubishi Pajero ile kazanarak Türkiye Şampiyonu oldular.
Volkicar'ın 5.ci etabını Can Tolon kazandı.Diğer taraftan
Yerli malı yarış otomobili VOLKİCAR Avrupa yollarında boy göstermeye devam ediyor İlk Türk yarış Otomobili VOLKICAR, İtalya’nın Ravennaşehrindeki ünlü MirablandiaLunaparkı’nın 3 - 4 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek 15’inci yıl kutlamalarında boy gösterdi.


 
İtalya’nın Ravenna şehrindeki Mirabilandia ismindeki lunaparkta dünyaca ünlü altı dublörün liderliğinde yıl boyunca dublörlük gösterisi yapan MarcoGiony ve ekibi ScuoladiPolizia (Polis Okulu), bu sene 15’inci yıl kutlamaları kapsamında ilk Türk yarış otomobili VOLKİCAR ile gösteri yaptı. Günde 30 bine yaklaşan seyirci sayısıyla tüm dünyadan ziyaretçi toplayan ”Polis Okulu” bu kez, ünlü ralli pilotu Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen Volkicar ile akrobasi ve 2 teker show gerçekleştirdi.. 
Formula1, Ferrari takımı pilotlarından  GiancarloFisichella’nında katıldığı gösterilerdebir de Guiness rekor denemesi yapıldı. 

VOLKİCAR’IN 2’inci İtalya çıkarması
Volkicar, İtalya’nın Puglia Bölgesi’nin en önemli motorsporuorganizasyonu Coppa Selva diFasano tırmanma yarışının 9-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 55’inci organizasyonuna katılmış, 250 otomobil ve 20 binden fazla seyirci arasında ilgi odağı olmuştu.
75 VOLKICAR’ın 25’i ihraç edildi
Motorsporlarında bir marka yaratmayı kendine amaç edinen ve bu yolda motorsporları tarihinde yepyeni bir sayfa açan Volkicar’ın üretimi,  kendisi için tasarlanan Türkiye’nin ilk özgünmotorsporları şampiyonası V1 Challenge için kullanılan 29 adedin ardından75 adet üretim rakamına ulaştı. Türkmenistan’a 13, Moldova’ya ise 12 adet ihraç edilen Volkicar, yurtiçinde de 21 adet satıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..