Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

PORSCHE'NiN YENi SPOR OTOMOBiLi , 4 KAPILI ve DİZEL

“4 kapılı spor otomobil” kavramıyla otomobil dünyasına giren Porsche Panamera, Platinum Edition serisi ile yeniden şekillendi. Dış ve iç tasarımındaki yenilikler ile farklılaşan Panamera Diesel Platinum Edition modelinde, diğer modellerde opsiyon olan donanımlar, bu kez standart olarak sunuluyor. 
Porsche Panamera Diesel keyfini daha da ileriye taşıyan, Panamera Diesel Platinum Edition modelinde, farklılıklar ilk
görüşte göze çarpıyor. Sis farlarının altında, yan hava çıkışlarında, yan aynaların alt kısımlarında, bagaj kapağındaki gümüş platinyum dokunuşları, aracın Panamera ailesinin diğer üyelerinden ayıran özellikleri olarak öne çıkıyor. Bu özel seri, beş farklı gövde rengi seçeneğiyle sunuluyor. Siyah veya beyaz renk, standart, metalik bazalt siyahı, metalik maun ve metalik karbon grisi ise opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.
Panamera Diesel Platinum Edition modelinde, iç tasarım da farklılaşıyor, "Platinum Edition" logosunu taşıyan kapı eşik korumaları, siyah ve luxor beji olmak üzere iki renkli kısmi deri iç döşeme ve uyumlu paspaslar ile tüm koltukların kafalıklarına işlenmiş Porsche logosu yer alıyor.Y
Yüksek standart donanımlar
Bu özel seride, Panamera Ailesi’nin diğer üyelerinde opsiyonel olarak sunulan birçok teknoloji ve donanım standart olarak sunuluyor: Bi-Xenon ön farlar, ön park asistanı, Porsche logolu 19 inç Panamera Turbo jantlar, otomatik kararan iç ve dış aynalar ve ısıtmalı ön koltuklar çok fonksiyonlu, 7 inç TFT dokunmatik ekranlı, navigasyon modüllü Porsche Communication Management (PCM) iletişim sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..