Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Nissan'dan müthiş, heyecan verici bir yenilik!!!

Nissan, teknolojiyle insanı yakınlaştıracağına, insanlara kolaylık sağlayacağına, stresi azaltacağına, rahatlatacağına, yormayacağına ve dünya ile bağlantısını arttıracağına inanıyor ve bu konuda çalışmalarını hızla sürüdürüyor..





Bu anlamda son Nissan yeniliği ise hiç beklenmeyen, tahmin bile edilemeyecek şok bir hamle!!!Nissan, sosyal medya hesabında bu konudan şöyle bahsediyor; 




" Başka bir neden Kırmızı kalp sizin #EV ! Araba tarihinde ilk kez, elektrik ile otopark için ödeme yapabilirsiniz #Nissan Pavilion. Heyecan verici yeni mobilite dünyası "



"
Another reason to Kırmızı kalp your #EV! For the first time in the history of cars, you can pay for parking with electricity at the #Nissan Pavilion. Explore the exciting new world of mobility at  "




Nissan son hamlesi, otoparkta ödemenizi para veya kart yerine bataryanızdaki elektrikle ödeyebileceksiniz!!Güzel bir fikir ancak bu ödemenin park ücretini karşılama oranı ve süresi hakkında bir bilgi/açıklama an itibarıyla yok.Diğer taraftan bu durumu enine boyuna düşünmüş ve sistem geliştirdiklerine göre yakın zamanda dünya bu uygulamaya tanık olacak. En azından Japonya'da..

Nissan'dan yeni logo ve yeni elektrikli araç; Ariya


Nissan ARIYA ,  algılama teknolojilerinin sıfır trafik kazası olan bir topluma katkıda bulunabileceği bir dönemi vaat ediyor. Pillerden gelen elektriğin insanlar ve şehirler arasında enerji ve bilgi merkezi olarak kullanılabilecek!




Gelecek için aç mısın? Nissan Chaya Café, yarının restoranı için bir plan. Aslında yenilenebilir enerji ile çalışıyor - Nissan LEAF aküleri. Menüde yerel ve sürdürülebilir yetiştirilen ürünler bulunmaktadır. Sürdürülebilir yaşam tarzlarının sürüşün ötesinde, günlük aktivitelere yayıldığına inanıyoruz. 

Nissan, hangi modeline ELVEDA diyecek?




Kaynak; https://www.thenissannext.com/
https://twitter.com/NissanMotor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..