Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İkinci El Taşıt Kredisinde Önemli Destek

 Türkiye otomobil sektöründe ikinci el pazarı küçümsenmeyecek kadar büyük bir paya sahip. İlk kez otomobil satın alacak kullanıcılar, ikinci el bir araçla sürücü olmayı tercih ediyorlar. Yani kısaca sıfır otomobil sahibi olmanın yolu ikinci elden geçiyor. Ekonomik değişimler ile birlikte geçmişte gelgitler yaşayan ikinci el otomobil pazarı, son dönemlerde eski günlerine geri dönüyor. Bu pazarın eski günlerine dönmesindeki en büyük pay şüphesiz ki uygun ödeme





koşullarıyla sunulan otomobil kredileri.  İkinci el otomobil satın almak isteyenler, farklı kanallardan farkı ödeme koşullarıyla otomobil kredileri kullanarak hayallerindeki araçlara kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar.

Satışın öncesinde ve sonrasında, ikinci el otomobil arayanlara kusursuz hizmet sunan www.fordikinciel.com taşıt kredisinde de güven ve tam desteğin bir numaralı adresi olmak üzere. İkinci el otomobil alışverişinde riskleri sıfıra indiren fordikinciel.com, araç satın alırken taşıt kredisi almak isteyen müşterilerine bankaya gerek kalmadan, oldukça makul şartlarda ve ödeme koşullarında kredi olanakları sunuyor. Fordikinciel.com’da ikinci el otomobil kredisi işlemlerinde aşağıdaki yollar izleniyor:

1- Binek araç ya da ticari araç , hayalinizdeki ikinci el aracı http://www.fordikinciel.com’dan seçiyorsunuz. Yetkili satıcıyla birlikte kredilendirmek istediğiniz miktarın ve vade süresinin seçimini yapıyorsunuz.

2- Fordikinciel.com’un uzman finans kadroları kullanmak istediğiniz ikinci el oto kredisinin miktarı ve vadesine göre size kredi seçenekleri sunuyor. Ayrıca size kampanyalı finans fırsatları hakkında bilgi veren uzmanlar, sizin için en uygun koşulları önünüze sunuyor.





3- Seçiminiz doğrultusunda, taşıt kredisi başvurunuz bizzat fordikinciel.com’un uzman ikinci el finans kadrosu tarafından online olarak takip ediliyor. İstenilen evrakları tarafınızdan talep ettikten sonra kredilendirme süreci bankaya gitmenize, prosedürlerle uğraşmanıza ve zaman harcamanıza gerek kalmadan en hızlı şekilde herhangi bir bayide tamamlanıyor.

Hayalinizdeki ikinci el aracı uygun taşıt kredisi olanaklarıyla sunan fordikinciel.com sayesinde size sadece yeni aracınızın keyfini çıkarmak kalıyor.

1 yorum:

  1. 2. el oto alımı daha çok çünkü her vatandaşın cebine uygun araçlar oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..