Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

''Bisiklet sporunun sağlık, çevre ve sosyal açıdan faydalarını tanıtmayı hedefliyoruz. ''

Bisiklet; otomobilli hayatın aksine daha çevreci, daha hayatın içinde, daha bireysel bir araç. Yer kaplamaması, yeri geldiğinde onu taşıyabilmenizde ayrı bir özellik. Bisiklet yarışlarıda farklı bir heyecan.Bu konuda dünyada neler oluyor diye araştırırken dünyanın lider bisiklet markası Giant bir basın açıklaması yaparak, Team Giant-Shimano Takımı (Giant-Shimano Takımı) adı altında yarışacaküç ayrı yol bisiklet takımına sponsor olduğunu açıkladı.




Giant, sponsorluğu kapsamında World Tour Pro Man erkek takımına, yine erkek sporculardan oluşan Development Team’e, kadınlar için özel olarak üretilen Liv/giantbisiklet kategorisi ise profesyonel kadın takımının bisiklet ve giysilerini temin edecektir. Giant, Marcel Kittel ve John Degenkolb gibi yıldız yarışçıların da parçası olduğu, uluslararası platform hedefleyen bu programın önümüzdeki yıllar için Shimano ile birlikte sponsoru olmayı kabul etmiştir.





Giant-Shimano Takımı Genel Müdürü Iwan Spekenbrink takımının, dünyanın en yüksek kaliteli bisiklet ve viteslerinin üreticisi ile yapılan ortaklıktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtmiştir. “Giant markasının, sporcularımıza, organizasyonumuza ve vizyonumuza duyduğu güven bizi gururlandırıyor” diyen Spekenbrink sözlerine: “birlikte çalışmayı planladığımız sponsorumuz bizimle yollarını ayırdığında, sürece dahil olan Giant, son yıllarda oturttuğumuz dürüstlük, global erişim ve elde ettiğimiz sonuçlara inandığını göstermiş oldu. Profesyonel bisiklet yarışında, Giant ile birlikte yeni bir konsept oluşturma fikri, hem yarışçılar hem de tüm organizasyon tarafından çok coşkulu bir şekilde benimsenmiştir” diye devam etti.

Giant-Shimano Takımının misyonu bisiklet sporunu ilerletmek ve yarışçılarını, koçlarını ve ekipmanlarını, performanslarının sınırlarını “Zorlamaya Devam Ettirmektir”. Dünya genelindeki bisiklet yarışçıları için bir ilham kaynağıdır. Organizasyonumuzun, yeniliklere, teknolojiye ve sporcuları desteklemeye yönelik taahhüdü, takımımızın son iki sezonda 12 “Grand Tour” kazanmasını sağlamıştır. “Bu genç, kendini sürekli geliştiren ve enerjik programla güçlerimizi birleştirmekten dolayı çok mutluyuz diyen Giant CEO’su Tony Loşunları vurgulamıştır: “Takımımızla ortak bir misyona sahibiz, bu da bu sporu değiştirmek ve geliştirmek ve yeni bisiklet yarışçıları nesline ilham kaynağı olabilmektedir. Ürün geliştirme ekibimiz hâlihazırda yenilikleri esas almış bisiklet sürücüleri ve personelden oluşan bu grupla, en son teknoloji ürünlerini test etmek ve geliştirmek alanında işbirliği yapmaktadır. Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı yarışçılar listemizle, takımımızı perakende ortaklarımızla ve dünya çapındaki milyonlarca bisiklet sürücüsüyle bir araya getirerek, bisiklet sporunun sağlık, çevre ve sosyal açıdan faydalarını tanıtmayı hedefliyoruz.”


Giant Hakkında
Giant, bisiklet teknolojisi ve ustalığında dünyada lider olup 1972 yılından bu yana bisiklet kültürü ve sporuna kendini adamıştır. Bugün Giant yenilikçi teknolojileri ve üretimdeki uzmanlığını kullanarak, her türlü bisiklet sürücüsünün ihtiyacını mükemmel bir şekilde karşılayacak ürünler geliştirmektedir. Günlük hayattan yarış alanına kadar ilham verici maceralara olan tutkusuyla Giant dünya genelinde bisiklet sporunun yaşam stilini tanıtmayı hedeflemektedir.

1 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..