Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GO ENO Serisi

LPG ya da motorlu taşıtlarda kullanılan adıyla otogaz insanoğlunun en yaygın olarak kullandığı alternatif yakıt haline gelmiştir.
Türkiye özelinde otogaz sektörünü ele alırsak çok çarpıcı rakamlarla karşılaşırız. Toplam 4 milyona ulaşan otogazlı/LPG’li araç sayısıyla Türkiye, Avrupa’nın en büyük, Güney Kore’nin ardından da dünyanın ikinci büyük pazarı konumunda.



LPG’nin son zamanlarda bu kadar tercih edilmesinin birçok sebebi var. Öncelikle öne çıkan ilk özelliklerinden biri çevre dostu olması ve benzine kıyasla daha güvenli bir yakıt olmasıdır.

LPG’nin yanısırayakıtta tasarruf ve akaryakıt fiyatları avantajı için yeni nesil akaryakıtın
popülaritesi artmıştır.



Dünyada aşırı tüketim arttıkça küresel ısınma artmakta ve beraberinde getirdiği iklim değişiklikleri gerçekleşmektedir. Aşırı yakıt tüketimi nedeniyle çevre kirliliği ve hava kirliliği arttıkça küresel ısınmanın etkileri Dünya’yı etkilemeye devam edecektir.



Küresel ısınmanın en büyük nedenlerinden biri, motorlu taşıtların egzozlarından çıkan gazlar olmaktadır. Arabalarımızda kullandığımız benzinin havaya saldığı zararlı gazlar ve partikülleri azaltmanın yolu ise yeni nesil akaryakıt kullanmaktan geçiyor.



Size ve aracınıza her yönden avantaj sağlayacak olan GO ENO serisi yakıtlarını GO Yakıt akaryakıt istasyonları içerisinde bulabilirsiniz.



Hava kirliliğinin azalması için geliştirilmiş yeni nesil akaryakıt GO ENO serisi ile aracınızın egzozundan çıkan zararlı gazların azalması ile hava ve doğa kirliliği yavaşlar. Çevre dostu GO ENO, düzenli kullanımda araç motorunu temizlemekle kalmaz, yakıt tüketimini de düşürmeye yardımcı olur.



Benzinin pahalı olduğu Dünyamızda GO Yakıt ENO serisi yakıtlarını kullanın, hem tasarruf edin, hem doğaya katkıda bulunun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..