Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yılın en sıra dışı otomobili satılık!

İkinci el otomobil de farklı seçenekler karşınıza çıkabilir.
Az bulunur bir markaya rastlamanın yanında lüks ama 
yaşlı otomobilerde görebilirsiniz.Hesaplı, az kullanılmış, temiz veya modifiye edilmiş nadide bir otomobilde,
 aklınızı çelebilir..Önden çekişli, kış şartlarında olduğu kadar yol dışında da kullanıcını memnun eden 
ilk yerli otomobillerimizden Renault 12,

 Efsane İlan'la ortaya çıktı..

sahibinden.com’un en çok ziyaret edilen bölümlerinden ‘Efsane İlanlar’ köşesinin yeni yıldızı Muğla’dan "Türünün Tek Örneği Renault" başlıklı ilan oldu. Aracını tamamen modifiye eden ilan sahibi, 1987 model Renault R 12 TX için 26 bin TL istiyor. 

Görenleri şaşırtan aracın sürücü bölümü uzay aracını andıracak şekilde elektronik kontrol düğmeleri ile yeniden düzenlenmiş. Tüm iç mekan kontrolleri elektronik olarak değiştirilen araçta hem ön hem de arka koltukta oturan yolcular için 3 adet TV bulunuyor. İç aydınlatması kapı aralarına konulan led ışıkları ile güçlendirilen araçta ayrıca çift kalorifer ve egzoz sistemi bulunuyor. Ses sistemi özel olarak 4 kompenat, 2 hoparlör ve 1 bas ile güçlendirilen otomobilde kapı ve kontak kilitleri de otomatik olarak çalışıyor.

 

sahibinden.com’daki ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turunun-tek-ornegi-103672064/detay linkinden görüntülenebiliyor. 
Emlaktan, otomobile, teknoloji ürünlerinden, giysi ve aksesuara kadar binlerce ürünün satışa sunulduğu, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “Efsane İlanlar” köşesinde, kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar arasından, en çok ziyaretçi tarafından incelenen, kendine has ve çoğu zaman gülümseten özellikler taşıyan ilanlar yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..