Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2014'ün ilk günlerinde İstanbul'da, bir DEVRiM yaşandı

Yılın en çok satan otomobil modeli, en çok satan marka, en çok satılan hafif ticari araç, çıkış yapan marka ve daha bir çok dalda ödül alan marka ve firmaların, basın ve sosyal medya mensuplarıyla davetlilerin bulunduğu ODD Gladyatör Ödül Töreni'nde sponsor firmaların yanında bir köşede sessiz, sakin bir otomobil vardı!




Adı ve tarihiyle bu otomobilin, etkinlikte yer alması gerçekten bir devrimdi! Türk otomobil dünyasının en üst düzey etkinliklerinin birinde Türkiye'nin ilk ve en yerli otomobilinin yer alması bence harika bir şeydi.





1961 yılında, 129 günde imal edilen Devrim Otomobili; otomobil firmalarının patronları, CEO'ları , yönetim kurulu başkanları veya genel müdürleriyle  otomobil / otomotiv gazetecilerinin içinde yer aldığı davetlilerin hemen yanı başında bir çok konuşmaya 



, 2013'te kaç yerli ve yabancı otomobilin satıldığına, iletişim ve satış ödüllerinin kime verildiğine şahit oldu.




Ancak, Devrim Arabaları filminde baş rol oynayan, bu otomobil aynı zamanda kalabalık içinde de yalnızları oynadı. Yönetim kurulu başkanları ve otomobil gazetecileri araca o kadar çok ilgi gösterdiler incelediler ki, Devrim yoğun ilgiden bunaldı; ve hatta '' bir hava alıp geleyim'' diyerek kısa bir mola verdi!





 Devrim Otomobili, bizler için , otomotiv veya başka alanlarda çalışacaklar için, sadece ülkemiz için değil herkes için çok şey ifade ediyor.


.


Olumsuz yorumlar düşünceler olacaktır. Ancak Devrim Otomobili, somut bir delil ve hangi şartlarda ortaya çıkarıldığıyla bir gurur tablosudur.





Aracın aslı Eskişehir Tülomsaş Tesisleri'nde çalışır durumda sergilenmeye devam ediyor..









 


Ve, artık bir Devrimci'yim... :)



 


Devrim'i imal eden ekipte yer almayı çok isterdim...


 


Devrim Otomobili'nin bu etkinlikte sergilenmesini sağlayanlara, emeği geçenlere bir otomobilsever olarak teşekkür ederim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..