Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dikkat çekici Trafic

 Yeni araç bir Trafic.Üçüncü nesil yeni Trafic; tasarımıyla, 
yeni motorlarıyla ve çekiciliğiyle,
 yazın en sıcak günlerinde yollara çıkacak.
1980 yılında ilk kez üretilen Renault Trafic, 
Estafette modelinin yerini almıştı.
Toplamda 1.6 milyon satılan araç,
yine pratikliği, tasarruflu oluşuyla, yeni teknolojileriyle kişisel olduğu kadar profesyonellerin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

 Modern bir görünümÖzellikle çift turbolu 1.6 dCi motoruyla dikkat çeken Yeni Renault Trafic;
Kangoo ve Master gibi Fransa'da üretiliyor. 50 ye yakın ülkede satışa sunulacak olan hafif ticari araç, yandan bakıldığında timsahın gözlerin hatırlatan tavan yükseltisini atarak keskin bakışlı bir savaşçı gibi görünüyor.Ön ızgarada Renault amblemi diğer serilerdeki gibi büyümüş. Ayrıca,  ön görünüm olarak Renault Master kadar Dacia'nın bazı modellerini de hatırlatıyor.
Renault 
Yeni Trafic yepyeni bir dış tasarıma kavuşuyor. Ön kısmında Renault’nun yeni marka kimliğinin sembolü olan daha büyük bir logo bulunuyor. Duruşu güçlü ve dinamik, aynı zamanda daha geniş, daha ince farları araca çekici bir görünüm kazandırıyor. Geniş ve iddialı bir hava girişi ve iki ızgara arasında yer alan gövde rengi şerit araca ayrı bir tarz katıyor. Daha keskin çizgiler, aracın siluetini öncekinden daha dinamik hale getiriyor.
Yeni Trafic ile Renault, hafif ticari araç deneyimini kullanarak, modern ve konforlu ve gerçek anlamda bir kullanıcı dostu bir model sunuyor ve böylece müşterilerin ihtiyaçlarına daha fazla cevap veriyor.
Yeni Trafic 
Yeni Trafic, zengin ürün gamı ile her ihtiyaca uygun bir araç sunabiliyor: 270 versiyon, iki farklı uzunluk, iki farklı uzunluk, panelvan, combi, alçaltılmış şasi kabin ve minibüs versiyonları ile birlikte, anlaşmalı üst yapı firmalarının ve Renault Tech’in ürettiği çözümleri içeren 270 versiyonu sayesinde ihtiyaca uygun olarak özelleştirilebiliyor.
Yeni Trafic, yeni nesil turbo şarjlı motorları ile esneklik ve ekonomikliği bir arada barındırıyor. Araç, Renault’nun geliştirdiği en son jenerasyon 1.6 dCi motoru (R9M) temel alıyor ve yakıt tasarrufu ile gerçek sürüş keyfini bir araya getiren ileri teknoloji sunuyor. Bu motor iki versiyon olarak müşteriyle buluşuyor: 1 litre /100km’den daha fazla bir kazanç sunan değişken geometrili turbo motor ve yakıt tüketimini 6 litre /100km*nin altına düşüren çift turbolu (twin-turbo) versiyonu. Bu motorlar araç tam yüklü olduğunda dahi, düşük devirlerde sunulan yüksek tork sayesinde dinamik tepkileri garanti ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..