Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Skoda Scala Türkiye'de; 1L TSI, 1.5L TSI, 1.6L TDI

115 ve 150 beygire sahip motorlarıyla Skoda Scala artık Türkiye yollarında..Markanın yeni tasarım dilini ve teknolojik atılımını temsil eden SCALA, 189.900 TL’den başlayan fiyatlarla ŠKODA satış noktalarında yerini aldı.





SCALA, 115 HP güç üreten 1.0 TSI, 150 HP güç üreten 1.5 TSI benzinli motorlar ve 115 HP güce sahip 1.6 TDI dizel motor seçenekleriyle satışa sunuldu. Tüm motor seçenekleri 7 ileri DSG otomatik şanzımanla eşleştiriliyor.





Modüler MQB altyapısıyla tasarlanan SCALA, mümkün olan en uzun aks aralığı ve geniş arka bölümüyle de öne çıkıyor. Kompakt boyutlara karşın içeride geniş bir yaşam alanı sunan SCALA, 2.649 mm aks aralığının yanı sıra, 4.362 mm uzunluğa, 1.793 mm genişliğe ve 1.471 mm yüksekliğe sahip.




Elite ve Premium donanım seviyeleriyle sunulan SCALA, tüm versiyonlarda zengin ekipmanlarıyla öne çıkıyor. Geniş yaşam alanı ve 467 litrelik bagaj hacmiyle tüm beklentileri aşarken, birçok konfor özelliğiyle de yolculukların keyifli geçmesini sağlıyor. 





SCALA’da LED farlar, 3D dinamik sinyal lambaları, 8 inç multimedya sistemi, ambiyans aydınlatması ve 8 hoparlörlü ses sistemi gibi özellikler yer alıyor. ŠKODA’nın “Simply Clever” Akılcı Çözümleriyle donatılan SCALA’da, ayrıca dijital gösterge paneli, kablosuz telefon şarj ünitesi, anahtarsız çalıştırma sistemi, elektrikli sürücü koltuğu ve elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlar da tercih edilebiliyor.



Kaynak, Skoda

24 yorum:

  1. Alın düzelttim:

    1.0 TSI 115 PS DSG Elite 239.900 TL
    1.0 TSI 115 PS DSG Premium 249.900 TL
    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium 280.400 TL
    1.6 TDI SCR 115 PS DSG Premium 288.400 TL

    Sonuçta yarın bayiye gitsen araç ellerinde olmayacak. Sarı sitede de bundan başka fiyata bulamayacaksın.

    YanıtlaSil
  2. Gelsin yok satacak. Millette bir araba açlığı var gelen gidiyor hemen? Ekonomik kriz var diyorduk ama bende anlamadım?

    YanıtlaSil
  3. Aslinda bayilere gidip hangi galerilerde oldugunu ogrenebiliriz bence, hatta bayi yonlendirdi desek galerici indirim yapar mi ki?

    YanıtlaSil
  4. Yıllık toplam araba satışın, Almanya'da yıllık satılan Tiguan sayısı kadar bile değil ne konuşuyorsun sen?

    YanıtlaSil
  5. Fiyat listelerini boşuna paylaşıyor markalar. Araba yok ki neyi paylaşıyorsun hepsi galerilerde

    YanıtlaSil
  6. Olaylara bakış açısı önemlidir ben araba sektörünün içindeyim..



    Şu anda rent formalarının çoğu sıkıntılı durumda elerindeki araçların çoğunun 5 yılık süresi dolmak üzere.. yenilemeleri lazım filoları.. piyasa rakamlar ortada eskisi gibi BMW 3 ,5 Mercedes c ,e. kasa devirleri bitti artık rakamları makul rent de giderleri ucuz para bırakıcak araçlar lazım..



    Bu Skoda o açıdan cansuyu olabilir.. vatandaşın c segmenti bir araca 230-240 bin bağlıycağını sanmıyorum.. B ve C segmentleri getiri götürü genel gider merkezli segmentlerdir.. o yüzden bu segment de her zaman yerli firmalar yok satar.. Almanlar bile yerlinin gerisinde kalır..



    Birde şu çok sattık avrupada en çok satan beşinci altıncı ülkeyiz diyenler bunun neyiyle övünüyorlar inanın anlamıyorum.. Bu ülkenin ekonominin başındaki sayın bakanımız pandemi.zamanı çıktı harcamalarınıza dikkat etmeliyiz.tasarruf etmeliyiz dedi...



    Elin avrupalısında para yokta arabamı alamamış tabiki hayır adamlarıda enflasyon yok zam yok paraları değerli gelirleri gayet yüksek bize oranla.. 2 araba fiyatına bir arabada almıyorlar bizim gibi... pandemi sürecinde ne olur ne olmaz diye paralarını tasarruf ettirip ellerinde tutmuşlar gidip araba almamışlar... normal doğru olanıda budur zaten .. Biz gidip araba almışız olayın özü budur..

    YanıtlaSil
  7. Araçta SW havası olduğundan TR de satma ihtimali yok. Euro 8,25 oldu . Bir kaç ay içinde baz donanımı 250 bin olur, hiç satmaz ..

    YanıtlaSil
  8. Tasarım güzel son dönemde çıkanların birçoğu başarılı tasarımda bence

    YanıtlaSil
  9. Benim merak ettiğim DSG şanzıman..GOLF 8'de farklı bir verisyon daha dayanıklı olduğu söyleniyordu, Acaba bu yeni araçların Kodu nedir? Golf 8 ile aynı kodu mu kullanıyorlar?Yeni Kamiq olsun,Scala,Gelecek olan Leon vs?

    YanıtlaSil
  10. Süper B bu fiyatlardaydı vay be

    YanıtlaSil
  11. Ankara'da bugün gördüm arka farlar hoşuma gitmedi şahsen çok aşağıya sarkık duruyor. Egea station tasarımı çok daha iyi. Mantık aracı olmuş iş görür işte..

    YanıtlaSil
  12. Geçen hafta Tekirdağ dönüşünde gördüm güzel olmuş, kiralık araçtı sanırım

    YanıtlaSil
  13. 1.0 motorlu araç 200k hayyreeeet edersin.

    YanıtlaSil
  14. Haydi gozun aydin Ankaralı scala cilar. Bugün and yada efe olması lazım tam emin olamadım. Ostim Gimat ta bulunan Skoda park depoya 2 tır Skoda indiriyorlardi karışık modellerle. Scala ve kamiq gözüme çarptı. Her renginden vardı. Az ötede de çoğunluğu kirmizi BMW 2.16lardan oluşan 2 adette Insignia yüklüydü sanırım bir tır gördüm. Sanırım pandemi dönemi siparişler daha yeni yeni dağılıyor Anadolu'ya. Alana, satana, binene hayirli olsun bakalım.

    YanıtlaSil
  15. Elite fiyatı bu piyasada normal geldi. B sınıfı araçlar o rakama sonuçta. Hb 467lt bagaj da süper.

    YanıtlaSil
  16. Aslinda bayilere gidip hangi galerilerde oldugunu ogrenebiliriz bence, hatta bayi yonlendirdi desek galerici indirim yapar mi ki?

    YanıtlaSil
  17. Böyle giderse Türkiye de sıfır araç kalmayacak.

    YanıtlaSil
  18. Sen gül gibi Yeti'yi Tiguan'a kurban et, ondan sonra 4 farklı SUV çıkar, bekle tutar...

    YanıtlaSil
  19. SuperB şu an piyasanın f/p kralıdır, bulabilene...

    YanıtlaSil
  20. Bu nedir abi ya fiyatlar uçmuş valla 🙁

    YanıtlaSil
  21. scoda scala b sinifi mi oluyor yoksa c sinifi mi?

    YanıtlaSil
  22. Vw nin alt markası Skoda bile 200 bini geçdiyse vay halimize!

    YanıtlaSil
  23. 200 bine bulup alırsan öp başına koy bakma orda 200 dediğine galericiler sağolsun hepsini almışlar aylar öncesinden.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..