Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ejder Yalçın 4x4, Nurol'dan

Ejder Yalçın 4x4, Nurol Makina üretimi olarak Ejder Ailesi'ne en son katılan bir araç.
Güvenlik güçlerinin her türlü hava ve yol durumunda ulaşımını güvenli olarak sağlama amacıyla ortaya çıkarılmış.Nurol aynı zamanda , FNSS adlı zırhlı askeri araç üreten firmanın % 51 oranında ortağı..


 Nurol 4x4


Son yıllarda gündemde sıkça yer alan TOMA adlı güvenlik araçlarınında imalatçılarından biri olan kuruluş, 2013 yılındaki
Savunma ve Havacılık Fuarı'nda Ejder 4x4 adıyla zırhlı personel taşıyıcı aracı tanıtmıştı..


Ejder Yalçın



Ejder Yalçın 4x4 ise bazı yönleriyle bu askeri taşıta benzemekle beraber çoğu yönüylede ondan ayrılıyor.Benzerliklerden biri ise 300 beygir gücünde ki Cummins motor..

kabin


9 kişiyi mayına karşıda koruyabilen Yalçın; 110 km/s azami hıza çıkabilirken menzil ise 600 km olarak belirlenmiş.0'dan 40 km hıza çıkış ise 6 saniye sürüyor.



Yalçın 4wd



Personel; sürücüyle beraber 9 kişi, uzunluk 5421 mm, genişlik 2486 mm, yükseklik 2300 mm, aks açıklığı 3100 mm.

3 yorum:

  1. Maşallah çok güzel olmuş burdaki ilk yorumu yaptigim icin cok mutluyum keşke bu araca binebilme firsatim olsaydi,nurol firmasina tüm calisanlariyla beraber basarilar diliyorum Allah her zaman yardimciniz olsun hayirli günler

    YanıtlaSil
  2. Yerli otomobil gibi diğer yerli araçlarda üretiminden, iş imkanına ve bağımlılığa kadar her açıdan olumlu bir konudur.Emeği geçenlere teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Keske bu araclarin sivil versiyonu da olsa amerikan Hummer gibi bizlerde alabilsek

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..