Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobil almaktansa kiralamak daha cazip

 Basın ToplantısıOtomobil filoları kiralamak, firmalar için çok cazip.
 Devlet kurumlarında da  benzer uygulamalar söz konusu. 
15 yıllık bir geçmişe sahip olan DRD, bu kez bireysel tüketiciye uygun seçenekler sunuyor; hem uzun süreli hemde farklı ödeme seçenekleriyle..
Yerli sermaye ile 21 000 adet otomobil Hemen Gazla'nmayı bekliyor! 25 saniyede internetten birbirinden farklı motor gücüne sahip, dizel veya benzinli yada sedan belkide hatchback
otomobil seçebiliyorsunuz..
 Operasyonel kiralama sektöründe 15. yılını geride bırakan DRD, edindiği tecrübeyi yeni hizmeti ‘HemenGazla.com’ ile bireysel tüketiciye sunuyor. Filo kiralamanın şirketlere getirdiği tüm avantajlardan bireysel kullanıcıların da faydalanmasını sağlayan ve yepyeni bir hizmet olan HemenGazla.com, tüketicilerin hayallerindeki otomobile çok daha kolay bir şekilde ve bütün risklerden arındırılmış bir şekilde kavuşmasına yardımcı oluyor. Bireyler internet üzerinden gerçekleştirilen işlemlerle, çok kısa bir süre içerisinde beğendikleri aracı seçip, ‘HemenGazla’yabiliyorlar.
 Araç kiralamanın nedenleri 
Kiralama sektöründe edindiği know-how’ı yurtdışına ihraç ederek kendi alanında başarısını kanıtlayan DRD, yenilikçi hizmetleriyle sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. HemenGazla.com’un kiralama sektörünün yanı sıra, hem fikir hem de teknolojik alt yapısıyla Türkiye otomotiv pazarında da devrim niteliği taşıyan yenilikçi bir hizmet olduğunu belirten DRD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aytekinhan Yıldırıcı, “Filo kiralama sektöründe 15. yılımızı geride bıraktık. Aradan geçen bu zaman zarfında Türkiye’nin en kârlı şirketlerinden biri olmayı başarırken; geçtiğimiz 3 yılda sadece filo araçları için yaptığımız yatırım miktarı 1 milyar TL’yi aştı. DRD olarak 1.2 milyar TL’ye erişen aktif toplamımız ve 21.000 adede ulaşan araç parkımız ile sektörün tamamı yerli sermayeli en büyük oyuncusu haline geldik. Her zaman öncü olmanın getirdiği sorumluluk bilinci ile operasyonel kiralamanın avantajlarını artık bireyler için de sunan bir hizmet arayışı sonucunda HemenGazla.com fikrini geliştirdik” dedi.

HemenGazla.com’un, araç sahibi olmanın getirdiği tüm riskleri ortadan kaldırdığı gibi finansal anlamda da büyük avantaj sağladığını belirten Yıldırıcı, “‘Hemengazla.com’ platformumuz, sahip olduğu kapsam ve teknolojik altyapısıyla, sektörde bir ilk olarak bireylerin hayal ettikleri araca ulaşabilmeleri için önemli bir alternatif kanal yaratıyor. Ayrıca bireylere araçla birlikte bugüne kadar hayal dahi edilemeyen kapsamlı bir operasyonel hizmetler bütününü de sunuyor. Üstelik bu yeni kanalımız, uzun soluklu çalışmaların ve gerçekleştirdiğimiz yatırımların ardından ortaya koyduğumuz etkin süreçlerle, müşterilerimiz için internet üzerinden ilgilendikleri araç ve hizmetler bütününe ulaşmayı 25 saniye gibi rakipsiz bir süreye indiriyor. hemengazla.com sadece kiralama sektörü için değil, otomotiv sektörü için de yepyeni bir pazar yaratıyor” diye konuştu.

Bugüne kadar operasyonel kiralamanın şirketlere getirdiği birçok avantajı HemenGazla.com ile bundan böyle bireysel kullanıcıların da kullanımına sunduklarını vurgulayan Aytekinhan Yıldırıcı, “Tüketicilerin bugüne kadar ulaşmak istedikleri ‘sıfır kilometre’ araçlara, çok daha kolay, bütün risklerden arındırılmış ve operasyonel anlamda birçok yükümlülüğü profesyoneller tarafından gerçekleştirilecek şekilde kavuşmalarını sağlıyor” ifadesini kullandı. Bu sistem ile sektörde başlı başına yeni bir pazar yarattıklarına dikkat çeken Yıldırıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle bireysel kullanıcıları hedef alan yeni markamız, aynı zamanda şahıs firması, eczacı, doktor, avukat gibi farklı meslek alanlarına da önemli avantajlar sunuyor. Artık tüm bireyler hemengazla.com üzerinden istedikleri zaman, istedikleri yerden, kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirerek, çok kısa bir süre içerisinde beğendikleri aracı ve hizmet kapsamını seçebilmekte ve “HemenGazla’yabilmektedir”. Hemengazla.com ile artık bireyler de bakım, onarım, kasko, sigorta, MTV, ikame araç gibi maliyet ve zorluklarla uğraşmayarak araç sahibi olmanın yalnızca keyfini sürecek.”

Basın toplantısında konuşan BankPozitif Genel Müdürü Kadir Çelik ise HemenGazla.com’un, geleneksel ürünlerin yanında yaratıcı ve müşteriye özel hizmetler sunan ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren BankPozitif’in teknolojik ve teknik alt yapı desteği ile sunduğu yeni bir üründür.  DRD ile Bank Pozitif işbirliğinde kurulmuş bir araç kiralama portalı olan HemenGazla.com web sitesi üzerinden DRD ile birlikte, Türkiye’nin ilk bireylere özel uzun dönem araç kiralama hizmetini vereceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..