Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Otomobil Efsanesi

Yerli otomobil çalışmaları, otomotiv sanayinin gelişimi ve benzeri konularda; ülkemizde kitap bulma şansı az.Zaten internette de araştırsanız 10'u geçmeyen kitap sayısına ancak ulaşırsınız.Zorda olsa, ilk Türk otomobili Devrim , ilk seri üretim Anadol ve yerli otomobil çalışmalarıyla ilgili 2 - 3 kitabı okuma şansım oldu...Belki üniversite gibi vatandaşın ulaşması kısıtlı alanlarda farklı eserler olabilir!!!
Bugünlerde otomobille ilgili farklı bir kitap piyasaya çıkmak üzere..


 yerli otomobilin kitabı



Mitos – Yerli Oto Efsanesi adlı romanda yeni teşvik sistemiyle 3 otomobil imalatçısı projelerini ilgili devlet kurumuna sunarken, kazan firma ilerleyen günlerde hesap hatası yaptığını farkeder. Ancak bu durumun açıklanmsı da imkansızdır!Çıkış yolu aranırken poejenin nasıl bir sonla karşılaşacağı yol ise soru işaretleriyle doludur..

Hayati Çağlar’ın yazdığı kitap Toplumsal Dönüşüm Yayınları'ndan kitapçılara ulaşacak.
.


 En yeni kitap


Mitos romanı; birinci baskısı “Umuda Uyanış”, ikinci baskısı “Kairos” adıyla yayınlanan ve otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren bir kurumdaki olayları ele alan romanın devamı niteliğindedir. Romanda bir ana sanayi kurumun penceresinden tüm tedarik zincirine bakarak, inovasyonun ülkemiz için önemi ele alınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..