Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SUV'da liderligini devam ettiriyor

Önceki dönemlerde, SUV ve kamyonetlerinin yanında sedan başta olmak üzere otomobilleriyle de gündemde olan Nissan; Türkiye'de Navara, X-Trail, Quashqai, Juke, Note ve Micra modelleriyle yer alıyor.. Renault işbirliği sonrası sanki otomobiller Fransalı markaya, onun dışındaki araçlar ise Nissan'a bırakılmış gibi bir görüntü var! 

Şampiyonlar Ligi'nin sponsoru da olan firma; Patfhinder, Murano, Evalia, NV200 gibi modelleri Türkiye'ye getirmeyi düşünmüyor gibi..

Diğer taraftan yenilikçi teknolojisini dinamik tasarımları ile birleştiren Nissan, yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor. Ağustos ayında 60 bin 199 adet olarak gerçekleşen ve küçülen toplam otomotiv pazarında Nissan, yüzde 2,85’lik pazar payı ile büyümeye devam ediyor.

Türkiye’de 2014 yılında satışa sunduğu yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile toplam SUV segmentinin yüzde 25’ine sahip olan Nissan, segment liderliğini sürdürüyor.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarının 60 bin 199 adet olarak gerçekleştiği Ağustos ayında Nissan, 1.713 adetlik satışı ile pazar payını yüzde 2,85’e ulaştırdı. Nissan, güçlü satış rakamları ve birbirinden cazip kampanyaları ile 2014 yılının son çeyreğine iddialı giriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..