Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli VolkiCar, artık 6 ülkede..

V1 Challenge ile Volkicar yurtdışına alıştı..
Türkiye'den sonra Avrupa ve Asya içlerine yayılan araç, ilgi çekmeye devam ediyor..Motorsporlarının sevilmesine ve en önemlisi ulaşılır ve yapılır olmasına büyük katkı sağlayan VOLKICAR projesi, Volkan ışık’ın geliştirdiği V1 yarış konsepti ile desteklenerek günden güne büyüyor. Azerbaycan’da yeni kurulan Otomobil Federasyonu’nun bir sonraki projesi 2015’te V1 Challenge Azerbaycan’ıdüzenlemek olacak.

 Yerli Volkicar ihraç ediliyor..


  Bu yöndeki çalışmalar federasyon başkanı Anar ALAKBAROV önderliğinde başladı. EFOR Events ile birlikte gerçekleştirilecek yarışlar V1’in kendine has değişken formatı ile renklenecek.




VOLKICAR VE V1 DÜNYAYA YAYILMAYA DEVAM EDİYOR

Gittiği ülkelerden aldığı olumlu geri dönüşler ile de uluslar arası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen VOLKICAR, 6 ülkede boy gösterirken 105 üretim adedine erişti. Böylelikle VOLKICAR sadece Türkiye’de değil, dünyada da motorsporlarının sevilmesine fayda sağlar duruma geldi.




VOLKICAR İLE ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONASI PROJESİ AZERBAYCAN’DA

VOLKICAR otomobili ile Azerbaycan’da düzenlenecek bir diğer organizasyon ise “Şampiyonlar Şampiyonası”. V1 yarışlarının düzenlendiği her ülkenin şampiyon pilotları ile Avrupa’nın önemli yarışçılarının bir araya gelerek yapılması planlanan organizasyon için adres Azerbaycan’ın Kristal Palace kompleksi olacak. 11 Ekim’de düzenlenecek bu heyecanlı yarış için Azerbaycan Otomobil Federasyonu çalışmalarına başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..