Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Koç Fiat Kredi avantajı ile garantili ikinciel araçlar Otoeksper’de

Otoeksper bayileri ikinci el araç satın almak isteyenleri uzman personeli, garantili, şeffaf, güvenli ikinci el araçları ve Koç Fiat Kredi avantajı ile bekliyor. İkinci elaraç almak isteyenleri aracın ciddi bir kaza geçirmiş olması ya da


Yeni; Koç Fiat Kredi avantajı ile garantili ikinciel araçlarlar Otoeksper’de


 mekanik arızası olması gibi teknik risklerin yanı sıra aracın çalıntı olması, vergi borcu bulunması, hacizli veya rehinli olması gibi hukuki birçok riskten kurtaran Otoeksper’de garantili araçlar satın alınabiliyor.


Otoeksper sistemine dahil olan her ikinciel araç, motorundan kaportasına kadar titiz bir ekspertiz işleminden geçirilip ve sonuçları müşterilerle paylaşılıyor. Ayrıca aracın tescil işlemleri müşteri adına Otoeksper bayisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Koç Fiat Kredi’nin sunduğu cazip kredi olanakları ile garantili 2. el bir araca sahip olabileceğiniz Otoeksper sitesinde yer alan 8 yaş ve 180 bin kilometre sınırının altında olan her marka araç, onay alındığı takdirde "Otoeksper Garantili" satılıyor. Ayrıca garanti hizmeti süresi içinde 7 gün 24 saat yol yardımı hizmeti bulunuyor.


 

Türkiye’nin 32 iline yayılmış bayileri ile hizmet veren Otoeksper’de satışa sunulan araçlara ve ikinci el taşıt kredisi hakkında bilgilere www.otoeksper.com.tr web stesinden ulaşılabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..