Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MG, Roewe, SAIC, GAC,Trumpchi, Gonow, Baojun, Wuling yükselişte...

Çin devletine ait SAIC Motor Corp ve Guangzhou Automobile Group Co. firmaları satışlarını arttırıyor.Otomobil ve SUV imal eden her iki grupta Çin pazarında önemli pazar paylarına sahip.Ağustos ayında, SAIC'in Roewe ve MG markalarının toplam satışları yıllık % 50 artarak 40.668 araç oldu. Aynı şekilde, GAC'ın Trumpchi markasının teslimatları% 33 artışla 40.192 araç oldu.





Çin markaları üretimlerini arttırırken yeni otomobil markalarını da pazara sürüyor..Sadece Çin'de değil dünyanın her yerinde varlar.Sırada Avrupa ve ABD var..


O Çin markası, 2017'de Türkiye yollarında


Roewe RX5 kompakt crossover ve MG ZS kompakt crossover toplam satışları 27.654 araç, Roewe ve MG satışlarının yüzde 68'ini oluşturuyor.





SAIC'in iki markası, ilk sekiz ay boyunca birleşik satışlarını iki katına çıkararak 311.358 araç oldu.


90'lardan bir otomobil; MG F / MG TF


GAC'ın Trumpchi için, GS4 kompakt crossover ve GS8 SUV, markanın satışlarının% 87'sini temsil eden 34.877 araçlık kombine teslimatlar üretti.


Geçtiğimiz yıl, Trumpchi satışları, yıllık% 50 artışla 330.035 araç oldu.


GAC Grubu ( Guangzhou Automobile Group Co., Ltd. ), Guangzhou Otomobil Endüstrisi Grubunun bir yan kuruluşu olarak Trumpchi (2010'da kuruldu) markasıyla otomobil, Gonow markasıyla  otomobil ve ticari araç, Changfeng Motor markasıyla SUV  ve GAC Bus adı altında da  otobüs üretiyor.
Grubun ayrıca, Fiat, Honda, Isuzu, Mitsubishi, Hino, BYD ve Toyota ile ortak çalışmaları bulunuyor.


BMC, Roewe, MG, Maxus, Saic, LDV, Weststar


Bu arada Motor1.com'da yazdığına  göre Fiat- Chrysler ile Hyundai-KiA'nın ortak olabileceği iddiası var!






SAIC Motor Corporation Limited Şirketi'ne bağlı markalar/girişimler arasında Roewe,  Morris Garages (MG), SAIC MAXUS, SAIC Volkswagen, SAIC-GM, Şangay General Motors Wuling (SGMW), Baojun,  NAVECO, SAIC-IVECO Hongyan ve Shanghai Sunwin Bus Corp (SUNWIN) yer alıyor.



Tofaş, Fiat ve Dodge; Çinli olur mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..