Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otodünya’ya uğramadan Hyundai alınmaz!

Otodunya.com sektörün önde gelen bir çok markası hakkında içerikler ve bilgiler sunduğu gibi Hyundai araçlar hakkında da birçok bilgi bulabileceğiniz mükemmel bir kaynak. Son Hyundai haberleri, detaylı incelemeleri, araç içi görüntüleri ve testleri Otodunya.com’un Hyundai sayfasında bulabilirsiniz.
Kore dilinde “çağdaş,yenilikçi” anlamına gelen Hyundai rakiplerine göre genç bir firma.
Savaş sonrası büyüyen Güney Kore’nin yıldızlarından olan Hyundai aynı zamanda ülkenin piyasa

çıkan ilk otomobil firması ünvanını taşıyor. 1974 yılında Hyundai Pony’i ilk tanıttıklarında ülkede büyük yankı uyandırdılar ve sektöre atılımlarını gerçekletirdikten sonra Güneydoğu Asya’da büyük ilgi gören Hyundai firmasının asıl amacı sadece bu markette büyümek değildi. Devamında Amerika dahil diğer tüm pasifik ülkelerine araçlarını pazarlamaya başladılar.

Günümüz Türkiye’sinde nereye bakılırsa bir Hyundai görmek mümkün. Müthiş bir pazarlama stratejisiyle piyasaya sunulan Hyundai Accent düşük-orta sınıf otomobillerde sektörün lideri. Fakat Hyundai geleceğini sadece belirli bir zümreye araç üretmeye endekslememiş durumda. Aksine şirket,Hyundai Elantra modeliyle üst segment otomobilseverlere de farklı alternatifler sunuyor. Bu araç diğer üst segment araçlar gibi yüksek güvenlik, yüksek motor hacmi gibi özelliklerinin yanı sıraısıtmalı koltuklar, arka kamera navigasyon seti gibi küçük detaylarla da alıcısını cezbetmeyi hedefliyor.

Yedek parça yaygınlığı ve bakım servislerinin olmasıyla ülkemizde oldukça fazla rağbet gören Hyundai marka araçlar yakıt tasarruflarıyla da göz dolduruyor. Özellikle Accent modeliyle Türkiye piyasasında önemli bir yere sahip Hyundai, her geçen gün artan Türk kullanıcıların da beğenisini topluyor. 1.4 ve 1.6 motor seçenekleriyle satışa sunulan Accent Blue, dizel ve benzinli olarak da ayrılarak alternatifleri çoğaltmış ve geniş çapta kitleleri markaya yönlendirecek seçenekleri kullanıcılara sunmuştur.

Hyundai’nin tüm segmentteki arabalarının incelemelerini ve haberlerini bulabileceğiniz Otodunya.com ayrıca size araç içi testler, izlenimler, video ve fotoğraf galerileri gibi bir Hyundai almadan önce dikkate alınması gereken önemli bilgiler içeriyor. Ayrıca ikinci el ve sıfır seçeneklerinin sunulduğu Hyundai sayfasından dilerseniz seçenekleri değerlendirip bir Hyundai’ye sahip olabilirsiniz. Sektörün önemli güçlerinden Hyundai ile ilgili herşeyi Otodunya.com’un Hyundai sayfasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..